Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Primăria Medgidia pune la bătaie peste 2,17 milioane de euro pentru renovarea Muzeului de Artă „Lucian Grigorescu“, din oraș (DOCUMENT)

ro

13 Feb, 2024 14:34 2128 Marime text



Primăria Municipiului Medgidia a deschis procedura pentru atribuirea contractului de lucrări de renovare la Muzeul de Artă „Lucian Grigorescu“, din oraș.
 
Valoarea estimată a contractului este de 10.832.126,71 de lei fără TVA, adică peste 2,17 milioane de lei, la cursul actual.
 
Finanțarea este asigurată din fonduri europene, prin Programul Național de Consolidare a Clădirilor cu Risc Seismic Ridicat.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că atribuirea contractului se va face prin procedura simplificată, în baza criteriului prețul cel mai scăzut.
 
Denumirea contractului este „Execuție lucrări în cadrul obiectivului de investiție «Renovare integrată a Muzeului de Artă ‘Lucian Grigorescu’ în Municipiul Medgidia»“.
 
În descrierea contractului se precizează că „proiectul are ca obiectiv îmbunătățirea infrastructurii în clădirile publice care să asigure o creștere a ocupabilității, numărului de vizitatori și creearea unui spațiu de recreere, educare și promovare ale valorilor artistice și de creație“.
 
„Clădirea reabilitată va beneficia de un consum redus de energie și limitarea emisiilor de gaze cu efect de seră. În clădirile din România consumul specific de căldura și apă caldă menajeră este dublu față de clădirile din Europa de Vest și prin urmare, există o rată ridicată de emisfere de poluare“, se mai precizează în descriere.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 4 martie 2024, ora 15.00, urmând ca acestea să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
Ofertele trebuie să fie valabile până la data de 4 iulie 2024.
 
Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt:
Păun Niculae – Viceprimar, Solomon Melania - Secretar general, Copilu Ciprian Viorel – Director Executiv, Pascu Cristina - Administrator Public, Mihai Lelia – Carmen – Șef Serviciu Buget-Contabilitate și Viză CFP, Chisoiu Claudia Elena – Consilier Serviciu Buget – Contabilitate, Ion Maria Andrada - Consilier Birou Juridic, Fenzi Laris - Consilier Birou Juridic, Cernica Marian - Consilier Serviciu Proiecte, Gherasim Flaviu – Ionuț - Consilier Serviciu Proiecte, Anghelescu Anca - Consilier Birou Achiziții Publice, Bucur Virgil – Vlăduț - Consilier Birou Achiziții Publice, Gana Mariana – Consilier Birou Tehnic Investiții, Popovici Inesa – Consilier Serviciu Proiecte, Dragomir Cornelia – Inspector  Birou Tehnic Investiții, Amucileniței Simona – Marinela – Șef Serviciu Proiecte, Nițu Iuliana – Inspector Serviciu Proiecte. 
Consilieri locali: Eftimi Sorina; Arslan Ozgϋn; Ismail Feuzi; Rapciuc Bogdan Gheorghe; Zisu Constantin; Omer Metin; Anton Marian Valentin; Scabatura Adrian-Denis; Florea Elena; Oanca Mircea; Menan Samir; Vladescu Luminita; Vlăduț Manuel - Vasile; Daniel Daniela; Mosescu Bogdan-Marian; Lupu Ionut; Sali Sabri; Brânză Dumitru.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța Primăria Medgidia, modificări la contractul cu Bau Stark SRL pentru lucrările de la Spitalul Municipal Medgidia (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii