Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:38 13 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța CT Bus SA, achiziție de elemente vitrate pentru autobuze (DOCUMENT)

ro

21 Mar, 2024 15:06 532 Marime text

 
  • Ofertante câștigătoare sunt firmele New Kopel Car Import SRL și Autoutil Rom SRL.    
 
CT Bus SA Constanța, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Elemente vitrate pentru autobuze“, prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Contractul este împărțit în loturi. Ofertant câștigător pentru acordul cadru 65A / 19 martie 2024, cu valoarea de 674.858,93 lei (lotul 2 - Parbrize pentru autobuze BYD – K9UB – DW, cu montaj inclus), este firma New Kopel Car Import SRL.
 
Ofertant câștigător pentru acordul cadru 66A / 20 martie 2024, cu valoarea de 554.930 lei (lotul 1 - Parbrize și geamuri laterale pentru autobuze Isuzu Citiport, cu montaj inclus), este firma Autoutil Rom SRL.   
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, „CT BUS S.A. dorește să achiziționeze elemente vitrate pentru autobuzele din flota proprie  pentru o perioada de 24 luni (conform specificațiilor prezentate în caietul de sarcini).
 
Despre New Kopel Car Import SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată joi, 21 martie 2024, firma New Kopel Car Import SRL a fost înființată în anul 2015, adresa sediului social este la Otopeni, în județul Ilfov, iar obiectul principal de activitate este „Comerț cu autoturisme și autovehicule ușoare (sub 3,5 tone)“.

Asociat unic în New Kopel Car Import SRL este S. Shlomo Car Rent (1987) Limited, din Israel. Calitatea de administrator este deținută de Asi Shmeltzer și de Doron Meir Vadai, ambii cu cetățenie israeliană.
Asi Shmeltzer mai apare în Union Motors Romana SRL, New Kopel Romania SRL, New Kopel Car Sales SRL și în Union Motors Car Sales SRL.

În 2022, New Kopel Car Import SRL a avut o cifră de afaceri de 79.836.449 lei, un profit de 3.005.452 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 2.

Platforma termene.ro informează că New Kopel Car Import SRL are 15 contracte câștigate - achiziții directe și opt contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări – 20 martie 2024).
 
Despre Autoutil Rom SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată joi, 21 martie 2024, firma Autoutil Rom SRL a fost înființată în anul 2008, adresa sediului social este la Ciolpani, în județul Ilfov, iar obiectul principal de activitate este „Comerț cu autoturisme și autovehicule ușoare (sub 3,5 tone)“.

Asociați în Autoutil Rom SRL sunt Aykol Huseyin Ulvi (cu 95%) și Anadolu Automobil Rom SRL (cu 5%), primul deținând și calitatea de administrator.
Aykol Huseyin Ulvi mai apare în Anadolu Automobil Rom SRL, Curativmed SRL, Isuzu Bus & Trucks SRL și Golden Coffee SRL.

În 2022, Autoutil Rom SRL a avut o cifră de afaceri de 6.189.676 lei, o pierdere de 760.634 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 24.

Platforma termene.ro informează că Autoutil Rom SRL are 30 de contracte câștigate - achiziții directe și 35 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări – 20 martie 2024).

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Sursa foto: CT Bus
 
Citește și:
 
Licitații Constanța
Autobuzele CT BUS, cu asigurare Casco de la Allianz - Țiriac Asigurări SA (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii