Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:14 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Contract de peste șase milioane de lei atribuit de Spitalul Orășenesc Hârșova (DOCUMENT)

ro

20 Jul, 2023 11:22 1584 Marime text

 
  • Contractul le-a fost atribuit firmelor Termhidro SRL, Hospital Technical Solutions SRL și Arhidesign GS SRL. 
 
Spitalul Orășenesc Hârșova, din județul Constanța, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Servicii de elaborare Proiect tehnic cu detalii de execuție, asistență tehnică din partea proiectantului pe parcursul derulării lucrărilor și execuție lucrări în cadrul proiectului «Creșterea siguranței pacienților în Spitalul Orășenesc Hârșova care utilizează fluide medicale»“.
 
Achiziția a fost atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Data contractului este 4 iulie 2023. Contractul are valoarea de 6.065.113,55 lei, fiindu-le atribuit firmelor Termhidro SRL, Hospital Technical Solutions SRL și Arhidesign GS SRL.
 
Despre Termhidro SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată miercuri, 19 iulie, Termhidro SRL a fost înființată în anul 2007, sediul social este în municipiul Brăila, iar activitatea principală este „Lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat“.
 
Conform sursei citate, asociat unic al firmei este Mariana Zainia, care îndeplinește și calitatea de administrator, alături de Mircea Ionescu. 
 
În 2022, Termhidro SRL a avut o cifră de afaceri de 12.650.682 lei, un profit de 941.215 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 53.
 
Platforma termene.ro informează că Termhidro SRL are peste 250 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
Despre Hospital Technical Solutions SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată miercuri, 19 iulie, Hospital Technical Solutions SRL a fost înființată în anul 2018, sediul social este în municipiul București, iar activitatea principală este „Alte lucrări de instalații pentru construcții“.
 
Conform sursei citate, asociați în firmă sunt Valentin Schnaider (cu 85%), Gheorghe Aurel Dobrescu (cu 5%), Daniela – Anca Neagoe (cu 5%) și Gheorghe Tîmpu (cu 5%). Administrator este Valentin Schnaider.  
 
În 2022, Hospital Technical Solutions SRL a avut o cifră de afaceri de 22.253.425 lei, un profit de 97.566 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 58.
 
Platforma termene.ro informează că Hospital Technical Solutions SRL are în jur de 400 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
Despre Arhidesign GS SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată miercuri, 19 iulie, Arhidesign GS SRL a fost înființată în anul 2015, sediul social este în municipiul Galați, iar activitatea principală este „Activități de arhitectură“.
 
Conform sursei citate, asociat unic în firmă este Grațiela Carmen Stan, care e și administrator.  
 
În 2022, Arhidesign GS SRL a avut o cifră de afaceri de 958.048 lei, un profit de 716.368 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 1.
 
Platforma termene.ro informează că Arhidesign GS SRL are peste 40 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Sursa foto: ZIUA de Constanța

 
Citește și:
 
Spitalul Orășenesc Hârșova, contracte cu două firme. Iată care este obiectul achiziției! (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii