Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:07 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Comuna Mircea Vodă caută firmă pentru modernizarea infrastructurii rutiere din localitate. Contractul, estimat la 1,2 milioane de euro (DOCUMENT)

ro

29 Dec, 2023 13:18 1019 Marime text
  • Atribuirea se va face prin procedura simplificată, în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.
Comuna Mircea Vodă, din județul Constanța, a deschis procedura pentru contractarea lucrărilor de modernizare a infrastructurii rutiere din localitate.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice și preluată pe licitatiapublica.ro.
 
Potrivit datelor oficiale, contractul este estimat la 5.977.269,78 de lei fără TVA, adică peste 1,2 milioane de euro, la cursul actual.
 
Denumirea achiziției este „Modernizare infrastructură rutieră în comuna Mircea Vodă, jud. Constanța“, iar atribuirea se va face prin procedura simplificată, în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.
 
În descrierea achiziției, se arată că este vorba despre „lucrări de reabilitare / modernizare a drumurilor pe actualele trasee ale acestora, în conformitate cu documentația de proiectare atașată. Rețeaua de drumuri propuse pentru reabilitare / modernizare are o lungime totală de 4202,95 m“.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 18 ianuarie 2024, ora 15.00, urmând ca acestea să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
Ofertele trebuie să fie valabile până la data de 18 mai 2024.
 
Numele persoanelor care dețin funcții de decizie în cadrul autorității contractante, a celor cu putere de reprezentare din partea furnizorului de servicii auxiliare achiziției, precum și a celor implicați în procedură din partea acestuia din urmă: Primar Ionașcu George, Viceprimar Cincu Ionut, Secretar general Arsene Mariana, consilier achiziții publice Untaru Paula Cristalina; membri titulari și de rezervă comisia de evaluare: Furtună Marioara, Gheorghiță Mihai Daniel, Vlăduceanu Claudia, Caraș Alexandra, Mangu Daniela; consilieri locali: Bejan Mariana Luminița, Chirea Constantin, Cincu Ioana, Cojocaru Simona Georgiana, Cornea Vasile, Cristu Gheorghe, Ion Udrea, Onu Dănuț, Pascu Gicu, Pirsu Adrian, Săndulescu Enache Aneta, Stoian Constantina, Telehoi Adrian, Neacșu Tudor.
 
În Secțiunea Document poate fi accesat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Tulcea
Terra Construct SRL și Concept Structure SRL construiesc stație de capăt și Park & Ride în Tulcea (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii