Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:23 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța CNACN SA a bătut palma cu o firmă din București. Ce prevede contractul (DOCUMENT)

ro

21 Nov, 2023 17:00 967 Marime text
 
  • Ofertant câștigător este firma Mida Soft Business SRL, controlată de Dumitru - Daniel Moruz și Florentina Moruz.
 
Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Achiziție obiecte de inventar, consumabile - proiect «Reactualizare Studiu de fezabilitate pentru obiectivul de investiții: Amenajarea râurilor Argeș și Dâmbovița pentru navigație și alte folosințe»”, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Contractul are data 14 noiembrie 2023 și valoarea 6.368,78 lei. Ofertant câștigător este firma Mida Soft Business.
 
Potrivit e-licitatie.ro, este vorba de furnizarea de consumabile - tonere, cartușe, pentru obiecte de inventar, cum ar fi imprimante, copiatoare și achiziția de consumabile birou - papetărie, precum: hârtie A4, bibliorafturi, dosare plastic cu șină, în conformitate cu Caietul de sarcini nr. 18088 / 30.08.2023.
 
Despre Mida Soft Business SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată marți, 21 noiembrie 2023, Mida Soft Business SRL a fost înființată în anul 2003, are adresa la București, iar obiectul de activitate este „Comerț cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice și software-ului“.
 
Conform sursei citate, în Mida Soft Business SRL asociați sunt Dumitru - Daniel Moruz (cu 50%) și Florentina Moruz (cu 50%), primul deținând și calitatea de administrator.
 
În 2022, Mida Soft Business SRL a avut o cifră de afaceri de 99.806.659 lei, un profit de 7.059.562 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 36.
 
Platforma termene.ro informează și că Mida Soft Business SRL are peste 31.000 de contracte câștigate - achiziții directe și în jur de 5800 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 20 noiembrie 2023).
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA a atribuit contractul „Service parc auto“ (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii