Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:46 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație importantă la Tulcea! (DOCUMENT)

ro

04 May, 2023 14:15 1472 Marime text
 
 
 
  • Potrivit licitatiapublica.ro, obiectivul general al proiectului constă în amplasarea a două pontoane de acostare în localitatea Chilia Veche, zona Flag Delta Dunării.
  • Această activitate eligibilă contribuie la încurajarea investițiilor care vor susține activitățile ecoturistice și implicit sporirea atuurilor de mediu și atenuarea schimbărilor climatice.
 
Comuna Chilia Veche cumpără pontoane de acostare în cadrul proiectului „Achiziționarea ponton de acostare ambarcațiuni în comuna Chilia Veche, jud. Tulcea”.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, obiectivul general al proiectului constă în amplasarea a două pontoane de acostare în localitatea Chilia Veche, zona Flag Delta Dunării.
 
Această activitate eligibilă contribuie la încurajarea investițiilor care vor susține activitățile ecoturistice și implicit sporirea atuurilor de mediu și atenuarea schimbărilor climatice.
 
Proiectul propune spre finanțare achiziția a două pontoane, ceea ce va contribui la realizarea obiectivului Măsurii 2 și anume: Amenajarea de pontoane, pasarele, foișoare turistice de observare (de exemplu birdwatching) care să se încadreze în specificul local, tocmai datorită faptului că infrastructura de transport specifică zonei Flag Delta este transportul naval cu ambarcațiuni compatibile canalelor de navigație ale Dunării.
 
Tot potrivit licitatiapublica.ro, contractul - în valoare de 717.216,25 de lei - a fost atribuit societății comerciale Sandunav Intermed SRL, din Călărași.
 
Conform Confidas.ro, platformă consultată la data de 4 mai 2023, Sandunav Intermed SRL se ocupă de repararea şi întreţinerea navelor şi bărcilor.
 
Pentru anul 2021, compania a declarat un profit net de 835.597 de lei.
 
Ca asociat unic și administrator apare Sandu Ion.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Sandunav Intermed SRL a încheiat 114 contracte de achiziții publice în valoare totală de 1.831.785,63 de lei, iar printre autoritățile contractante se află Garda de Coastă, Inspectoratul de Poliție al Județului Bihor, Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol, Spitalul Orășenesc Cernavodă, dar și Unitatea Militara 01227 Constanța.
 
Foto cu rol listrativ.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Iată cine se va ocupa de asigurarea navei și de echipaj pentru voiajul Navei Școală „Mircea“ din anul 2023 (DOCUMENT)
 
         
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii