Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Kituri pentru Serviciul Anatomie Patologică din cadrul Spitalului Județean Constanța (document)

ro

03 Mar, 2020 00:00 2712 Marime text

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei“ Constanța cumpără 120 de kituri complete de reactivi histologie convențională pentru procesare - 1.000 de probe. Contractul „Kit complet reactivi histologie convențională pentru procesare - 1.000 probe: 120 kituri - compatibili cu linia de procesare DIAPATH din dotarea Serviciului Anatomie Patologică“ (acord-cadru pentru 24 luni) a fost adjudecat de Prion Poct SRL din București. Valoarea de atribuire a contractului este de 2.640.000 de lei.


Contractele subsecvente acordului-cadru se vor încheia lunar, la începutul anului 2020, până la aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al SCJU Constanța și maximum pe o perioadă de șase luni ulterior aprobării bugetului de venituri și cheltuieli al SCJU Constanța pe anul 2020. Derularea executării contractului/contractelor subsecvente se va face prin emiterea de comenzi în baza referatelor aprobate de conducerea autorității contractante. Plata se va face în termen de 60 de zile de la data confirmării de primire a facturilor de către autoritatea contractantă.


Responsabili de atribuirea contractului


Persoanele cu funcții de decizie responsabile de procedura de atribuire, precum și orice alte persoane din cadrul autorității contractante ce pot influenta conținutul documentelor achiziției și/sau desfășurarea procedurii de atribuire sunt: manager - ș.l. dr. Grasa Cătălin Nicolae; director financiar-contabil ec. Munteanu Natalia, director medical - dr. Obadă Bogdan; director Îngrijiri - as. licențiat Banu Cornelia, medic șef Secție Anatomie-patologică - conf. univ. dr. Deacu Mariana; medic Serviciu Anatomie Patologică - dr. Vameșu Sorin; asistent șef Serviciu Anatomie Patologică - as. Captari Cristina; asistent Serviciu Anatomie Patologică - as. Olimpia Patrascoiu; șef Serviciu Achiziții - jr. Dumitrescu Bianca, Serviciul Achiziții referent superior - Militaru Lavinia; Serviciul Achiziții - ec. Ramona Rotar, consilier juridic - jr. Săndulescu Mariana, consilier juridic - jr. Gherghina Carmela.


Prion Poct SRL, în datele Registrului Comerțului



Înființată în anul 2009, Prion Poct SRL are sediul social București. Capitalul social subscris, de 500 de lei, integral vărsat, este compus din 50 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei.
Asociați persoane fizice sunt: Prisecaru Constantin Claudiu și Ionescu Niculescu Cristian, fiecare cu 50% din capitalul social. Cei doi asociați sunt și administratorii societății, care se ocupă de comerțul cu ridicata al produselor farmaceutice.


În anul fiscal 2016, Prion Poct SRL a avut 24 de salariați, a declarat o cifră de afaceri de 28.470.186 lei și un profit de 9.596.365 lei. De asemenea, în anul 2017, firma cu 29 de salariați a raportat un profit de 9.730.835 lei și o cifră de afaceri de 30.707.950 lei. Situația financiară pe anul 2018 arată astfel: un profit de 17.456.081 lei, 31 de salariați, o cifră de afaceri de 40.700.559 lei.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.


În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a licitației la care facem referire.


Citește și:

Trei agenți economici vor livra materiale sanitare Spitalului Județean de Urgență Constanța (document)

Spitalul Județean Constanța a semnat un acord-cadru cu o firmă din București (document)

Spitalul Județean Constanța caută șef pentru Clinica de Ortopedie-Traumatologie. Alte posturi vacante, scoase la concurs. Detalii


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii