Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:20 17 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Tulcea Căminul cultural din localitatea Camena, reabilitat și modernizat

ro

15 Oct, 2020 00:00 2379 Marime text
 
  • Primăria comunei Baia  modernizează cămin cultural în localitatea Camena, comuna Baia, județul Tulcea, anunț ce poate fi consultat în secțiunea "Documente".
  • Valoarea contractului este de 79.951.373 lei.
 
Denumirea completă a proiectului atribuit este "Execuția lucrărilor de modernizare cămin cultural în localitatea Camena, comuna Baia în cadrul proiectului „Reabilitarea, modernizarea și dotarea căminului cultural din Localitatea Camena, Comuna Baia, Județul Tulcea”".
 
Societatea care se vor ocupa de modernizarea căminului cultural Construct Still 2002 SRL.Valoarea contractului este de 79.951.373 lei, iar atribuirea a avut loc în data de 08.10.2020.
 

Descrierea contractului

 
Obiectul contractului consta in executia lucrarilor de modernizare si dotare camin cultural din localitatea Camena in cadrul „Reabilitarea, modernizarea si dotarea caminului cultural din Localitatea Camena, Comuna Baia, Judetul Tulcea” .

Proiectul este necesar si oportun comunei Baia contribuind la asigurarea elementelor de bază pentru comunitatea rurală: conservarea traditiilor locale, dezvoltare cultural educativa a populatiei din comuna. Dezvoltarea economica si sociala a mediului rural presupune asigurarea unor servicii de baza pentru populatie, inclusiv a acelora care sa satisfaca nevoile cultural reale ale comunitatii.
 
Firma câștigătoare este Construct Still 2002 SRL.
 

Despre Construct Still 2002 SRL

 
Societatea a fost înființată în anul 2003 și are sediul social în Sat Şendreni, Comuna Şendreni, Nr. 93, Județ Galaţi.

Societatea are capital social subscris de 200.000 lei, integral vărsat, compus din: 20.000de părți sociale, valoarea unei părți sociale fiind de 10 lei.
  
Acționar este Aursei Nelu, care este și administrator,cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100% .Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Potrivit Registrului Comerțului, pentru anul 2019 societatea a raportat cifra de afaceri netă de 6.778.287 lei, profit de 17.744 lei și un număr mediu de 36 salariați.Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Citește și:
 
Județul Tulcea Dosar penal pentru tentativă de corupere a alegătorilor  

Județul Tulcea. Bărbat găsit mort pe o stradă din Baia
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii