Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Medgidia, meciuri pe teren propriu Fotbaliștii - amical cu Hamangia Baia, handbaliștii - duel cu CSM Făgăraș

ro

09 Feb, 2024 10:09 924 Marime text
 
Stadionul „Iftimie Ilisei“ găzduiește, sâmbătă, 10 februarie 2024, de la ora 12.00, meciul amical de fotbal dintre CS Medgidia și formația tulceană Hamangia Baia.
 

Băieții își testează forțele pentru viitoarele meciuri oficiale și au încredere că vor face o figură frumoasă. Spiritul de competiție nu le lipsește în nicio confruntare! Hai Medgidia!, este mesajul CS Medgidia, club sportiv care benefic iază de sprijinul Primăriei Medgidia și al Consiliului Local Medgidia.

 
În turneul play-off de promovare în Liga Națională de handbal, băieții de la CS Medgidia susțin sâmbătă, 10 februarie, de la ora 18.00, meciul de pe teren propriu cu CSM Făgăraș, din etapa a doua.
 

Handbalul trebuie să-și adune forțele după calificare en-fanfare obținută în primul tur al Cupei României. CS Medgidia are nevoie de un public minunat la ora meciului și face apel din nou la suporteri să-i fie aproape! Băieții știu că alături de ei misiunea lor este mai ușoară și guvernată de noroc, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia.

 
În prima etapă, formația din județul Constanța a pierdut în deplasare, la limită, cu CSM Oradea DivA, scor 23-24 (11-9), și ocupă locul cinci în clasament. CSM Făgăraș este liderul clasamentului. În meciul anterior, echipa brașoveană a învins acasă CSM Alexandria cu 30-28 (17-13).
 
Echipa feminină de volei CS Medgidia, din Divizia A2, susține în acest weekend două meciuri de pregătire, în deplasare cu CSM Focșani. Prima partidă va avea loc vineri, 9 februarie, de la ora 19.30, iar cea de-a doua, sâmbătă, 10 februarie, de la 11.00.
 
Potrivit CS Medgidia,
 

Antrenorul Vicențiu Dumitrescu are încredere că aceste meciuri oferă oportunități importante pentru jucătoare de a-și îmbunătăți abilitățile la fileu. Iar pentru banca tehnica de a-și dezvolta și consolida strategiile de joc. Amintim că fetele noastre sunt deja calificate în faza a treia a play-offului, grație locului fruntaș ocupat în prima faza a campionatului. Faza a treia va avea loc în perioada 22-24 martie.

 
 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)

Citește și:

 
Handbal. „Victorie explozivă“
CS Medgidia a trecut de primul tur al Cupei României. Meciul a ținut fanii cu sufletul la gură (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii