Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:02 17 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Topgeosys a obţinut un contract de la Primăria Hârșova (document)

ro

10 Sep, 2021 21:53 2252 Marime text

 
  •  Topgeosys va furniza servicii de proiectare pentru Primăria Orașului Hârșova.
Primăria Orașului Hârșova a încheiat un acord cadru pentru furnizare servicii de proiectare în cadrul unui proiect atribuit.
 
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Servicii de proiectare constand in Elaborare Proiect Tehnic + Detalii de Executie + Caiet de Sarcini + Documentatie Tehnica pentru obtinerea Autorizatiei de Construire si Asistenta Tehnica din partea Proiectantului pentru realizarea obiectivului: " O VIAȚĂ SĂNĂTOASĂ ÎNTR-UN ORAȘ SĂNĂTOS" - MODERNIZAREA STRĂZILOR ARDEALULUI, LIBERTĂȚII, VANTULUI (PARȚIAL) ȘI CELEA MARE ÎN ORAȘUL HÂRȘOVA””- Cod SMIS 126296” “. 
 
Societatea care se va ocupa de furnizarea serviciilor de proiectare pentru Primăria Orașului Hârșova este Topgeosys. 
 
Atribuirea a avut loc în data de 03.09.2021.   
 
Descrierea contractului

 
Contract de servicii avand ca obiect „Servicii de proiectare constand in Elaborare Proiect Tehnic + Detalii de Executie + Caiet de Sarcini + Documentatie Tehnica pentru obtinerea Autorizatiei de Construire si Asistenta Tehnica din partea Proiectantului pentru realizarea obiectivului: " O VIAȚĂ SĂNĂTOASĂ ÎNTR-UN ORAȘ SĂNĂTOS" - MODERNIZAREA STRĂZILOR ARDEALULUI, LIBERTĂȚII, VANTULUI (PARȚIAL) ȘI CELEA MARE ÎN ORAȘUL HÂRȘOVA””- Cod SMIS 126296.

Operatorii economici vor transmite solicitarile de clarificari/informatii suplimentare cu cel putin 9 zile inainte de data stabilita pentru depunerea ofertelor iar raspunsul autoritattii contractante la aceste solicitari va fi transmis cu cel putin 6 zile inainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor in conformitate cu prevederile art.160 si 161 din Legea 98/2016 cu modificarile si completarile ulterioare.

Valoarea totala a achiziției (fara TVA) este de 40.248 lei.

 
Despre Topgeosys, firma câștigătoare  
 
Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul 2005 și are sediul social în Sat Sfântu Ilie, Comuna Şcheia, județ Suceava.
  
Administratori și asociați sunt Jugariu Adrian Laurenţiu, Jugariu Dana Ştefana și Jugariu Domnica.
 
Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.
 
Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 2.188.885 lei, profit net de 820.561 lei și un număr de 17 angajați.
 
Compania Topgeosys SRL a încheiat 109 contracte de achiziții publice in valoare totală de 8.977.771,33 lei.
 
Printre autoritățile contractante se numără Comuna Bilca (Primaria), Comuna Calafindesti (Primaria Comunei Calafindesti), Comuna Dolhesti, Comuna Gramesti (Primaria Gramesti) Suceava. 
 
Societate are un număr de 109 contracte publice și 4 dosare în instanță
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii