Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:39 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Dobrogea a semnat trei contracte subsecvente cu BLC Autohouse Leader SRL, pentru întreținerea autospecialelor (DOCUMENTE)

ro

17 Jun, 2023 16:36 1053 Marime text
  • BLC Autohouse Leader SRL este controlată de Mariana Bulac, asociat unic și administrator.


Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța a semnat trei contracte subsecvente pentru servicii de reparare și de întreținere a autospecialelor din parcul ISU Dobrogea (Iveco, Scania și Renault - ambulanțe).


Potrivit licitatiapublica.ro, cele trei contracte subsecvente au fost semnate cu BLC Autohouse Leader SRL.


Despre BLC Autohouse Leader SRL

Potrivit Termene.ro, BLC Autohouse Leader SRL a fost înființată în anul 2011, are adresa în municipiul Constanța și se ocupă de întreţinerea şi repararea autovehiculelor.

Conform sursei citate, în BLC Autohouse Leader SRL asociat unic este Mariana Bulac, cea care are și calitatea de administrator. Aceasta mai apare într-o firmă în funcțiune, Almapart SRL, în care este de asemenea asociat unic și administrator.


Profitul net declarat în 2022 a fost de 778.195 de lei.


BLC Autohouse Leader SRL a încheiat 307 contracte de achiziții publice, în valoare totală de 1.329.884,29 lei, printre autoritățile contractante numărându-se și Asociația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Consiliul Județean Constanța, Agenția pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est, Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța, Municipiul Mangalia, Ministerul Apărării - UM 01556 Mangalia, Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat București, SC Utilități Publice Cernavodă SRL, Serviciul de Ambulanță Județean Constanța, Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local, Societatea Română de Radiodifuziune, UM 01837 Mihail Kogălniceanu și UM 01227 Constanța.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și

Autoklass Center și BLC Autohouse Leader vor repara autospecialele ISU Constanța! Iată valoarea contractelor (DOCUMENTE)

Ministerul Apărării Naționale, contract cu Șantierul Naval Midia SA! Legături cu Ion Dumitrache, președintele organizației municipale PSD Constanța (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii