Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:23 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoklass Center și BLC Autohouse Leader vor repara autospecialele ISU Constanța! Iată valoarea contractelor (DOCUMENTE)

ro

17 May, 2023 14:49 1103 Marime text
 
 
 
  • Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța achiziționează servicii de reparare și de întreținere a autospecialelor din parcul instituției.
  • Serviciile vor fi furnizate de companiile Autoklass Center SRL și BLC Autohouse Leader SRL. 
 
Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța achiziționează servicii de reparare și de întreținere a autospecialelor Mercedes Benz din parcul ISU Dobrogea.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul în valoare de 8.361,94 de lei, a fost atribuit companiei Autoklass Center SRL din Constanța.
 
În continuare, tot potrivit licitatiapublica.ro, ISU Constanța achiziționează servicii de reparare și de întreținere a autospecialelor Roman - 8.785,30 de lei, Renault (ambulanțe) - 3.563,28 de lei și Iveco - 25.108,97 de lei.
 
Aceste servicii vor fi furnizate de societatea comercială BLC Autohouse Leader SRL.
 
Despre BLC Autohouse Leader SRL
 
Potrivit Confidas.ro, BLC Autohouse Leader SRL a fost înființată în anul 2011, are adresa în municipiul Constanța și se ocupă de întreţinerea şi repararea autovehiculelor.
 
Conform sursei citate, în BLC Autohouse Leader SRL asociat unic este Mariana Bulac, cea care are și calitatea de administrator. Aceasta mai apare într-o firmă în funcțiune, Almapart SRL, în care este de asemenea asociat unic și administrator.
 
Potrivit Confidas, în 2021, BLC Autohouse Leader SRL a avut o cifră de afaceri de 5.412.333  lei, un profit net de 770.343 lei și 20 de angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 4.703.150 lei, un profit net de 1.154.981 lei și 19 angajați.
 
Platforma Confidas.ro informează și că BLC Autohouse Leader SRL a încheiat 307 contracte de achiziții publice, în valoare totală de 1.329.884,29 lei, printre autoritățile contractante numărându-se și Asociația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Consiliul Județean Constanța, Agenția pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est, Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța, Municipiul Mangalia, Ministerul Apărării - UM 01556 Mangalia, Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat București, SC Utilități Publice Cernavodă SRL, Serviciul de Ambulanță Județean Constanța, Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local, Societatea Română de Radiodifuziune, UM 01837 Mihail Kogălniceanu și UM 01227 Constanța.
 
Despre Autoklass Center SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 31 martie 2023, Autoklass Center SRL București a fost înființată în anul 2003 și are sediul social în București, Sectorul 4, Splaiul Unirii, având ca obiect de activitate comerț cu autoturisme și autovehicule ușoare (sub 3,5 tone).
 
Asociați în firmă sunt Romstal Investment SRL, Perini Lang Holding SRL, Framan SRL, Ovidiu Gavril Henter, Thomas Jurgen Schunn și Roberto Daniel Grecu.
 
Administratori sunt Gabriel Ioan Negrila, Corneliu Florin Paraschiv, Roberto Daniel Grecu și Dan Șerbănescu.
 
În 2021, societatea a declarat 444 de angajați, profit peste 38,16 milioane de lei și cifra de afaceri peste 974,90 de milioane de lei.
 
Firma are mai multe puncte de lucru sau sucursale în țară, inclusiv în Constanța, sediul fiind pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 133.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Autoklass Center SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 67.198.539,15 lei, iar printre instituțiile publice care au semnat contracte cu această firmă se numără Administrația Prezidențială, Asociația Clubul Sportiv Concordia Chiajna, Baza de Aprovizionare, Gospodărire și Reparații, dar și altele.
 
În Secțiunea Documente puteți consulta anunțurile de atribuire.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Iată cine va repara autospecialele Dacia și Volkswagen folosite de pompierii din Constanța! (DOCUMENT)
 
Dronele celor de la Evdelo Outsourcing SRL vor face spectacol de Zilele Constanței (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii