Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:45 21 10 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiţie de peste 3,5 milioane de lei IGPF va repara trei nave de patrulare de la Mangalia (document)

ro

30 Sep, 2014 00:00 2126 Marime text
Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră a atribuit, în urma unei licitaţii electronice, un contract de servicii de întreţinere şi reparare pentru „Mijloace de mobilitate navală.

Servicii de modernizare şi mentenanţă pentru tehnica de mobilitate navală din dotarea structurilor PFR. Mentenanţă preventivă şi corectivă pentru navele maritime de intervenţie, proiect SHALDAG MK IV“. Locul principal de prestare este municipiul Mangalia, la danele de acostare ale Poliţiei de Frontieră. Achiziţiile constau în servicii de reparare şi întreţinere efectuate la trei nave maritime de patrulare şi motoare şi la piesele de motoare pentru nave de război. Estimat iniţial la suma de 3.507.980 de lei, contractul a fost atribuit pentru 3.506.189 de lei.

 100 de angajaţi sau niciunul?

 Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul este Service Faur SRL, o societate cu capital privat din Bucureşti, constituită în anul 1997 de inginerul Vasile Nicodim, care nu mai este asociat în nicio firmă. Societatea oferă o gamă largă de produse şi servicii cu diferite aplicaţii industriale, feroviare, auto, agricole şi navale. Potrivit date-financiare.ro şi vrajitorul.eu, la finele anului trecut a înregistrat o cifră de afaceri de 14.748.599 de lei, cu un profit net de 543.826 de lei şi niciun angajat. Totuşi, contactată telefonic, secretara societăţii, Monica Iliuţă, susţine că firma are în jur de 100 de salariaţi.

Ti-a placut articolul?

Comentarii