Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:47 03 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Direcția Generală de Asistență Socială Constanța a contractat servicii poștale (DOCUMENT)

ro

17 Aug, 2022 16:22 1216 Marime text

 
  • Contractul are valoarea este de 223213.75 lei.
 
Direcția Generală de Asistență Socială Constanța a contractat servicii poștale, ofertantul câștigător fiind Compania Națională Poșta Română SA.
 
Potrivit e-licitatie.ro, contractul are data 22 iulie a.c., iar valoarea este de 223213.75 lei.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 17 august 2022, Compania Națională Poșta Română SA a fost înființată în anul 1991, are adresa în municipiul București, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală este „Activităţi poştale desfăşurate sub obligativitatea serviciului universal“.
 
Date financiare
 
După cum se arată pe Confidas.ro, în 2021 Poșta Română SA a avut o cifră de afaceri de 1.356.276.000 lei și un profit net de 42.510.015 lei. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 1.287.306.862 lei și un profit net de 29.361.197 lei.
 
Potrivit sursei citate, CN Poșta Română SA are în structura acționariatului Statul Român, prin Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării - 93,51% și Fondul Proprietatea SA - 6,48%. 
 
Printre persoanele din conducere sau autorizate ale companiei se numără: Ioan Alexandru Bătianu - împuternicit sucursală, Daniel Cateliu, Oana Diana Crețu, Florin Zaharia Alexandru - administratori, Adrian Răzvan Lulciuc - împuternicit sucursală / director sau PKF Finconta SRL - auditor. 
 
Tot potrivit Confidas, CN Poșta Română SA a încheiat 16459 contracte de achiziții publice in valoare totală de 1.135.714.305,31 lei, printre autoritățile contractante, în afară de Direcția Generală de Asistență Socială Constanța, numărându-se Academia de Științe Agricole și Silvice „Gheorghe Ionescu-Sisești“, Academia de Studii Economice București, Academia Oamenilor de Ștință din România, Academia Română – filiala Iași, Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Administrația Domeniului Public Alexandria, Administrația Fondului pentru Mediu, Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic sau Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic.   
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Compania Națională Poșta Română)
 
Citește și:
 
Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare a contractat servicii de asigurare a navelor (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii