Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:59 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grădiniţă cu program prelungit pentru copiii din Limanu. Cine se va ocupa de execuţia construcţiei (document)

ro

28 Feb, 2019 00:00 4157 Marime text
Primăria comunei Limanu a atribuit contractul „Execuţia lucrărilor de construcţie grădiniţă în localitatea Limanu în cadrul proiectului «Înfiinţare grădiniţă cu program prelungit în localitatea Limanu»“.
 
Astfel, contractul, în valoare de 2.896.747,61 de lei, a revenit societăţii Constil International SRL. Proiectul propune o investiţie nouă în infrastructura educaţională, respectiv înfiinţarea unei grădiniţe cu program prelungit, care să funcţioneze în parametri optimi pentru furnizarea de servicii dedicate unui număr de cel puţin 80 de copii preşcolari şi antepreşcolari, servicii adecvate unor standarde de calitate.
 
Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante, responsabile de organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire, sunt: Georgescu Gheorghe-Daniel - primar; Feodorof Mihai - viceprimar, Filip Sorin - secretar delegat, Albu Nicolae - consilier, Barbat Claudia-Vasilica - consilier, Ciobănel Nicolae - consilier, Cociuban Elena-Giorgiana - consilier, Dumitru Marius - consilier, Enacache Fevronia Liliana - consilier, Lupascu Sofian - consilier, Maricoiu Ionuţ Calin - consilier, Peleanu Marin - consilier, Stanica Gheorghe - consilier, Tudose Florin - consilier, Urdea Nicolae Iustin - consilier, Vlădescu Nicolae - consilier, Vlăsceanu Irinel - consilier.
 

Constil Internaţional SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înmatriculată în nul 2001,firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 45.000 de lei, integral vărsat, este compus din 4.500 de părţi sociale. Ştirbu Florin-Laurenţiu este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Firma are un punct de lucru în municipiul Constanţa.
 
În anul fiscal 2015, societatea cu 30 de salariaţi a raportat o cifră de afaceri de 1.776.443 de lei şi o pierdere de 325.738 de lei. În anul fiscal 2016, compania cu 28 de salariaţi a avut o cifră de afaceri de 1.467.290 de lei şi o pierdere de 157.374 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 17 salariaţi, cifră de afaceri de 1.302.381 de lei şi un profit de 197.272 de lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii