Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:01 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gemini Trade DDD SRL oferă servicii de deratizare pentru Transelectrica SA (document)

ro

21 Feb, 2016 23:55 2628 Marime text
 

 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Compania Națională de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica” SA a atribuit contractul „Serviciul de deratizare în statiile electrice și sediul ST Constanța”, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul a fost Gemini Trade Ddd SRL, din Constanța, contractul având o valoare finală totală de 23.857,53 lei fărăTVA.
 
Gemini Trade DDD SRL  a fost înregistrată în decembrie 2001 şi are ca principal obiect de activitate „Alte activităţi de curăţenie”. Asociaţi în cadrul firmei sunt Taşcu Bîrzu şi Dincă Bîrzu. Taşcu Bîrzu  mai apare ca administrator şi asociat al firmei Gemini-Impex SRL, radiată. Dincă Bîrzu  mai este administrator al societăţilor Derating International SRL şi  Gemini-Impex SRL, ambele radiate şi asociat în Derating SRL, Derating International SRL şi  Gemini-Impex SRL. Reprezentanții societății au declarat la finalul anului 2013, Gemini Trade DDD SRl, raportase o crifră de afaceri de 1.328.673 de lei şi un număr de 15 salariaţi.
 
Gemini Trade DDD este obişnuită cu contractele pe bani publici. Firma şi-a adjudecat acum doi ani un contract cu Romsilva, pentru Herghelia Mangalia, contra sumei de 13.500 de lei, iar de la Transelectrica a obţinut un contract, tot pentru deratizare şi dezinsecţie, contra sumei de 20.421,76 de lei. Firma a avut de-a lungul timpului contracte şi cu Universitatea din Bucureşti, Universitatea Politehnica din Timişoara, dar în special cu Transelectrica. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii