Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:58 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Compania aeriană AirConnect va opera zboruri directe de la Constanța către Cluj Napoca, Oradea, Suceava și Timișoara

ro

06 Dec, 2022 15:47 3426 Marime text
Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa
Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa informează că începând cu data de 22 iunie 2023, compania aeriană AirConnect va opera zboruri directe de la Constanța către Cluj Napoca, Oradea, Suceava și Timișoara, astfel:
  • Constanța – Suceava, în zilele de joi, începând cu 22 iunie 2023
  • Constanța – Timișoara, în zilele de joi și duminică, începând cu 22 iunie 2023
  • Constanța – Cluj, în zilele de joi și duminică, începând cu 22 iunie 2023
  • Constanța – Oradea, în zilele de duminică, începând cu 25 iunie 2023. 

Detalii referitoare la programul de zbor și bilete sunt disponibile pe site-ul operatorului aerian www.air-connect.com.

Bogdan Artagea, Director General Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța:


„Pentru dezvoltarea Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța și a zonei cu potențial turistic în care ne aflăm, trebuie să extindem parteneriatul cu companiile aeriene, pentru a veni în sprijinul pasagerilor.  Zborurile programate a fi operate în sezonul de vară 2023 de către noul operator AirConnect sunt solicitate de pasageri și vin să ofere acestora o modalitate de a călători rapid la costuri reduse.

Încrederea pasagerilor se câștigă prin stabilitate și perseverență. Pentru pasagerii care aleg să zboare de pe Aeroportul din Constanța sunt disponibile opțiuni de transport în comun pe ruta Constanța - Mihail Kogălniceanu și retur (program disponibil pe www.mk-airport.ro), opțiuni de transport în regim shuttle bus precum și opțiuni de transport în regim de taxi. Mizăm totodată și pe sprijinul tour-operatorilor, care prin pachete complete de vacanță puse la dispoziția turiștilor, contribuie la creșterea traficului aerian în zona Mării Negre.

Vom continua, împreună cu AirConnect, definitivarea proiectelor pe care le avem pentru a pune la dispoziția pasagerilor noștri noi destinații.

 

Tudor Constantinescu, Director General AirConnect:

“ AirConnect este o companie aeriană românească înființată din dorința de a deservi piața regională neexplorată din țară. Știm potențialul litoralului românesc și știm cât este de dificil să parcurgi drumul cu mașina sau trenul din Cluj, Oradea, Suceava și Timișoara către mare. Zborurile introduse de AirConnect către Constanța vor reuși să aducă turiștii rapid, confortabil și în siguranță pe litoral pentru a începe vacanța relaxați. Suntem convinși că aceste rute vor avea succes la public și datorită suportului pe care îl avem din partea Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța.”

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii