Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:10 30 05 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dolas Ecotrade din Brașov, Eurosting AAW Industry Buzău și Germrom Trading Import Export Craiova, contract cu Protecția Copilului Constanța (DOCUMENT)

ro

27 May, 2023 00:00 658 Marime text
  • Dolas Ecotrade SRL din Brașov, Eurosting AAW Industry SRL Buzău și Germrom Trading Import Export SRL Craiova sunt cele trei firme câștigătoare.
  • Bunurile sunt destinate unor Locuințe Protejate, situate pe strada Prelungirea Cerealelor tronson 2, nr. 2, 4, 6, 8, în localitatea Chirnogeni, județul Constanța
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
Dolas Ecotrade SRL din Brașov, Eurosting AAW Industry SRL Buzău și Germrom Trading Import Export SRL Craiova și-au adjudecat de la Protecția Copilului Constanța contractul vizând furnizarea de produse în vederea dotării a patru locuințe protejate aferente proiectului „Reducerea capacității Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Techirghiol corp B – O șansă pentru fiecare“ – cod RCE 17.
 
Atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, achiziția fiind împărțită în mai multe loturi.
 
Trebuie precizat că a Lotul 1 vizând furnizarea de veselă și tacâmuri, destinate unor Locuințe Protejate, situate pe strada Prelungirea Cerealelor tronson 2, nr. 2, 4, 6, 8, în localitatea Chirnogeni, județul Constanța, a fost anulat administrativ.
 
Lotul 2, pentru furnizarea echipamentelor de birotică necesare acelorași locuinței, a fost adjudecat de societatea Dolas Ecotrade din Brașov, valoarea totală a contractului fiind de 61.888 de lei fără TVA.
 
Lotul 3 vizează echipamentele de protecție împotriva incendiilor pentru aceleași locuințe și a fost adjudecat de societatea Eurosting AAW Industry SRL Buzău, valoarea totală fiind de 13.990,96 de lei.
 
Lotul 4, pentru echipamentele medicale destinate acelorași locuințe, a fost adjudecat de Germrom Trading Import Export SRL Craiova, valoarea totală fiind de 33.456 de lei fără TVA.
 
Despre Dolas Ecotrade SRL
 
În luna septembrie 2022, compania Dolas Ecotrade a semnat contractul pentru dotarea Școlii Gimnaziale Nichifor Ludovig, din Niculițel.
 

Potrivit Confidas.ro, platformă consultată pe 26 mai 2023, Dolas Ecotrade SRL a fost înființată în anul 2008 și are sediul social în localitatea Sânpetru, pe strada Viilor Mari, nr. 779, județul Brașov, ocupându-se de comerț cu ridicata nespecializat.
 
Asociat unic este Ioan Dorin Tunsoi, iar administratori sunt Ioan Dorin Tunsoi și Larisa Tunsoi.
 
Numele celor doi se leagă și de firma Ted Achiziții SRL (doi angajați, cifra de afaceri 102.760 de lei), unde aceștia sunt asociați cu părți egale și pe care o administrează Ioan Dorin Tunsoi, dar și de societatea Telado Invest SRL, în prezent radiată.
 
În anul 2021, firma Dolas Ecotrade a raportat un angajat, un profit în creștere ce a depășit 980.000 de lei și cifra de afaceri de peste 4,62 de milioane de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, consultată pe 26 mai 2023, compania Dolas Ecotrade SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 17.156.788,98 de lei.
 
Printre instituțiile publice ce au semnat contracte cu Dolas Ecotrade se numără Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza București, Compania de Apă Someș SA, dar și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA.
 
Despre Eurosting AAW Industry SRL
 
În prima jumătate a lunii mai, compania Eurosting AAW Industry SRL a semnat cu Protecția Copilului Constanța contractul vizând achiziții pentru implemntarea proiectului „Închiderea centrului de plasament Ovidiu“.
 
Potrivit Confidas.ro, societatea a fost înființată în anul 2011 și are sediul social în Buzău, pe strada Frasinet, obiectul de activitate fiind reprezentat de alte activități profesionale, științifice și tehnice n.c.a.
 
Asociat unic și administrator al societății este Florin Rusu, al cărui nume se leagă și de Class Business & Leisure Center SRL și Est Premium Expert SRL.
 
Cifrele Eurosting AAW Industry arată că societatea a avut în 2021 42 de angajați, profit peste 3,12 milioane de lei și cifra de afaceri a fost peste 38,35 de milioane de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată pe 26 mai 2023, compania Eurosting AAW Industry SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 8.495.810,94 de lei, iar printre instituțiile publice care au semnat contracte cu firma se numără Administrația Bazinală de Apă Someș Tisa, Administrația Domeniului Public, Administrația Domeniului Public Sector 2, dar și altele.
 
Despre Germrom Trading Import Export SRL
 
În octombrie 2017, firma Germrom Trading Import Export SRL a semnat cu Primăria Albești contractul vizând dotarea căminului cultural cu costume populare.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 26 mai 2023, firma Germrom Trading Import Export SRL a fost înființată în anul 2002, are sediul social în Craiova, pe strada Ana Ipătescu, nr. 107 și se ocupă de intermedieri în comerțul cu produse diverse.
 
Asociați sunt Ilie și Sorina Voinescu, primul fiind și administratorul societății.
 
De asemenea, Ilie Voinescu este, potrivit Confidas.ro, asociat unic și administrator al Germrom Group SRL Dolj.
 
Cifrele Germrom Trading Import Export pentru 2021 arată trei angajați, profit peste 13.000 de lei și cifra de afaceri peste 1,15 milioane de lei.
 
Conform Confidas.ro, compania Germrom Trading Import Export SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 9.152.436,34 de lei.
 
Printre autoritățile contractante se numără Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații, Căminul pentru Persoane Vârstnice Bocsa, Casa de Cultură IL Caragiale a Municipiului Ploiești, dar și altele.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
DGASPC Constanța achiziționează servicii poștale (DOCUMENT)
 

Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii