Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Irina Topoleanu, șef Serviciu Control Oficial Sănătate și Bunăstare Animală din DSV Constanța (DOCUMENTE)

ro

14 Jan, 2023 00:00 1617 Marime text
 
 
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Irinei Teodora Topoleanu, care, potrivit site-ului oficial al instituției, exercită temporar funcția publică de conducere vacantă de șef Serviciu Control Oficial Sănătate și Bunăstare Animală, în cadrul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor din Constanța. 
 
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Irinei Teodora Topoleanu, care, potrivit site-ului oficial al instituției, exercită temporar funcția publică de conducere vacantă de șef Serviciu Control Oficial Sănătate și Bunăstare Animală, în cadrul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor din Constanța. 
 
Potrivit declarației de avere completată la data de 17 mai 2022, Irina Teodora Topoleanu deține, împreună cu soțul ei, un teren agricol în Valu lui Traian, în suprafață de 2500 mp., bun dobândit, în 2009, prin contract de vânzare cumpărare.
 
Soții Topoleanu mai dețin, din 2010, un teren intravilan, tot în localitatea Valu lui Traian, în suprafață de 1100 m2, acesta fiind dobândit prin contract de donaţie, dar și o casă de locuit, în Valu, din 2011, în suprafață de 175 mp.
 
În privința veniturilor, Irina Teodora Topoleanu a încasat de la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor 95.397 de lei. Asta în timp ce soțul a încasat 52.300 de lei, asistență sanitară veterinară, în declarația de avere fiind consemnată adresa „str. Stefan Mihăileanu, nr. 39“, fiind vorba cel mai probabil de cabinetul veterinar Top Vet.
 
În ultima declarație de interese, Irina Teodora Topoleanu a consemnat că este membru al Colegiului Medicilor Veterinari din România.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Declarații de avere
Simona Basalic, șef Serviciu Control Oficial Siguranța Alimentelor, în cadrul DSVSA Constanța (DOCUMENTE)

 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii