Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:10 18 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la cine cumpără motorină Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri (document)

ro

10 Apr, 2017 15:44 2045 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri a atribuit un contract privind furnizarea de motorină Euro 5.

Motorina Euro 5 este necesară pentru alimentarea autovehiculelor şi utilajelor aparţinând RAJDP Constanţa. Livrarea produselor se va face în termen de 24 de ore de la emiterea comenzilor de către autoritatea contractantă, cu mijloace de transport autorizate şi corespunzător echipate, în vederea efectuării transportului motorinei la punctele de lucru ale achizitorului în condiţii de siguranţă maximă, se precizează în documentul publicat pe licitatiepublica.ro.
 
Au fost primite trei oferte, preţul cel mai scăzut fiind criteriul de atribuire. Pentru suma de 538,500 RON, fără TVA, a câştigat Mol România Petroleum Products SRL, cu sediul în Cluj-Napoca.
 
Firma câştigătoare se ocupă  de comerţul cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate. Potrivit Registrului Comerţului, consultat la data de 10 aprilie 2017, unicul asociat (cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100% / 100%) este Mol Hungarian Oil & Gas Public Limited Company, cu sediul social în Ungaria, Budapesta. Administrator este Camelia Ene, născută în Bucureşti.
 
Menţionăm că am încercat să obţinem o declaraţie de la firma câştigătoare. La numărul disponibil pe fişa de la Registrul Comerţului, după ce am optat pentru opţiunea „recepţie”, nu a răspuns nimeni. În cazul în care vom primi o declaraţie, o vom publica în cel mai scurt timp.


În secţiunea Documente poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii