Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:00 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Gecos Consult SRL va superaveghea lucrările de reamenajare, modernizare și modificare a fațadei la Galeria de Arta (DOCUMENT)

ro

25 Mar, 2024 15:08 568 Marime text
  • Gecos Consult SRL a obținut contractul „Serviciul de dirigenție de șantier pentru obiectivul de investiții «Reamenajare, modernizare și modificare fațadă Galeria de Arta»“.
  • Valoarea contractului atribuit pe data de 23 martie 2024 este de 35.100 RON.
Municipiul Constanța a semnat cu Gecos Consult SRL. Firma a obținut contractul „Serviciul de dirigenție de șantier pentru obiectivul de investiții «Reamenajare, modernizare și modificare fațadă Galeria de Arta»“. Atribuirea s-a făcut prin negociere directă. Valoarea contractului atribuit pe data de 23 martie 2024 este de 35.100 RON.

Obiectivul general al proiectului este reamenajarea spațiului de la parterul blocului M1 din strada Ștefan cel Mare nr.15, cu funcțiune de galerie de artă, ce are ca obiectiv asigurarea unui cadru de expunere la standarde contemporane.

Dimensiunea culturală a modernizării acestui spațiu se încadrează în viziunea transformări străzii Ştefan Cel Mare într-o zonă de promenadă pietonală, în zona culturală valoroasă pentru oraș, conform proiectului aprobat şi aflat deja în execuție «Acces şi mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanţa» – Cod SMIS 129226, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014 – 2020 – Axa prioritară 4 – Sprijinirea Dezvoltării Urbane Durabile.
Printre obiectivele specifice ale proiectului enumerăm:
  • Redeschiderea galeriei pentru găzduirea expozițiilor personale şi colective ale artiștilor din Constanța.
  • Creșterea vizibilității şi a calității actului cultural, prin participarea artei la spațiul public.
  • Creșterea calității fondului construit, prin aducerea la standarde contemporane a arhitecturii fațadelor, precum şi prin deschiderea parterului clădirilor către spațiul public, prin funcțiuni artistice şi culturale, accesibile publicului larg".
Reamintim că contractul de execuție, lucrări aferente obiectivului de investiții: „Reamenajare, modernizare și modificare fațadă Galeria de Arta", în valoare de 1.498.498.57 lei a revenit companiei Monolit Enterprise SRL.
 

Despre Gecos Consult SRL

 
Potrivt termene.ro, firma Gecos Consult SRL a fost înființată în anul 2023, are sediul pe strada Înfrățirii, nr. 12, Constanța și se desfășoară activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
Costea George este asociat și administrator al societății. Potrivit termene.ro, Costea George mai este asociat în D&G Agrement Turism SRL.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe e-licitatie.ro// pe SEAP
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Galeria de Artă a UAP Constanța va fi modernizată! Demersurile au fost începute de Primăria Constanța

Cine a câștigat contractul de reamenajare, modernizare și modificare fațadă a Galeriei de Artă de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța?(DOCUMENT)

Licitații publice: Primăria Constanța a atribuit două contracte în mai puțin de o lună pentru un SRL înființat anul trecut! Despre ce este vorba ? (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii