Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:05 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine a câștigat contractul de reamenajare, modernizare și modificare fațadă a Galeriei de Artă de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța?(DOCUMENT)

ro

29 Feb, 2024 17:00 1655 Marime text
  • După două licitații anulate, Primăria Constanța a atribuit contractul de execuție, lucrări aferente obiectivului de investiții: „Reamenajare, modernizare și modificare fațadă Galeria de Arta"
  • Contractul în valoare de 1.498.498.57 lei a revenit companiei Monolit Enterprise SRL
  • Firma care desfășoară activități de construcții a drumurilor și autostrăzilor a fost înființată în anul 2017 și aparține Nicoletei Adriana Stroe
  • Obiectivul general al proiectului este reamenajarea spațiului de la parterul blocului M1 din strada Ștefan cel Mare nr.15, cu funcțiune de galerie de artă, ce are ca obiectiv asigurarea unui cadru de expunere la standarde contemporane
 


 
După două licitații anulate, Primăria Constanța a atribuit contractul de execuție, lucrări aferente obiectivului de investiții: „Reamenajare, modernizare și modificare fațadă Galeria de Arta".

Contractul în valoare de 1.498.498.57 lei a revenit companiei Monolit Enterprise SRL.

Obiectivul general al proiectului este reamenajarea spațiului de la parterul blocului M1 din strada Ștefan cel Mare nr.15, cu funcțiune de galerie de artă, ce are ca obiectiv asigurarea unui cadru de expunere la standarde contemporane.
 
Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

– Redeschiderea galeriei pentru găzduirea expozițiilor personale şi colective ale artiștilor din Constanța.
– Creșterea vizibilității şi a calității actului cultural, prin participarea artei la spațiul public.
– Creșterea calității fondului construit, prin aducerea la standarde contemporane a arhitecturii fațadelor, precum şi prin deschiderea parterului clădirilor către spațiul public, prin funcțiuni artistice şi culturale, accesibile publicului larg".
 
Monolit Enterprise SRL
 
Firma care desfășoară activități de construcții a drumurilor și autostrăzilor a fost înființată în anul 2017 și aparține Nicoletei Adriana Stroe.
Are sediul social în Constanța iar în anul 2022 a avut o cifră de afaceri de 2.181.728 lei, profit net de 149.892 lei și 33 de angajați, potrivit www.termene.ro.

Primăria Constanța i-a mai atribuit acestei companiii în 2022 un contract de lucrări reparații în sala de spectacole a Colegiului Național de Arte „Regina Maria”, contract în valoare de 55.860 lei, fără TVA.

De altfel, firma constănțeană mai figurează cu peste 30 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de peste 30 de milioane lei.
Printre instituțiile publice care au semnat contracte cu această firmă se numără Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Constanța, comuna Lumina, comuna Topalu dar și UAT Topraisar.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

Licitații Constanța Monolit Enterprise, singurul ofertant pentru execuția lucrărilor de reamenajare, modernizare și modificare fațadă a Galeriei de Artă de pe strada Ștefan cel Mare
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii