Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:43 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Consult Primo Partener a încheiat un nou contract cu Primăria Constanța (DOCUMENT)

ro

31 May, 2024 15:11 399 Marime text

Primăria municipiului Constanța a atribuit prin cumpărare direct servicii de dirigenție de șantier pentru obiectivul de investiții: „Creșterea eficienței energetice a clădirilor rezidențiale din municipiul Constanța – zona Soveja – blocurile FT4, FT 3A, FT3B”.

Contractul are o valoare de 236.000 lei, respectiv 47.000 euro.

Potrivit SEAP, unic ofertant este Consult Primo Partener SRL.Despre Consult Primo Partener
 

Conform termene.ro, firma are sediul în Valu lui Traian, județul Constanța, pe strada Liliacului nr. 9. Obiectul de activitate este „activități de inginerie și consultanță tehnciă legate de acestea”. Firma a fost înființată pe 9 decembrie 2010.
 
Consult Primo Partener SRL a raportat pentru anul 2023 o cifră de afaceri egală cu 909.371 de lei, un profit egal cu 502.129 de lei și un angajat.
 
Consult Primo Partener SRL este controlată de Nicoleta Carmen Drăgan și administrată de Alexandru Drăgan.
 
Potrivit termene.ro, Nicoleta Carmen Drăgan mai apare în Radvisar SRL și Consult Trans SRL. În aceste firme este și Alexandru Drăgan, numele lui apărând, de asemenea, și în Visa SRL (radiată).
 
Licitatiapublica.ro arată că firma Consult Primo Partener SRL are câștigate 184 de achiziții directe în toată țara, iar 178 dintre acestea sunt în județul Constanța. Primul contract parafat datează din 17 ianuarie 2018.

 
Anunțul privind cumpărarea directă pot fi consultat în secțiunea „Documente”.

 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Cumpărări directe ConstanțaPrimăria Cernavodă a pus pe masă 265.000 de lei pentru a achiziționa servicii de asistență tehnică și dirigenție de șantier. Iată pentru ce obiective de investiții (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii