Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:31 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Consult Primo Partener a încheiat un nou contract cu Primăria Cernavodă (DOCUMENT)

ro

30 May, 2024 15:22 552 Marime text
Primăria orașului Cernavodă, județul Constanța, a atribuit un contract, prin cumpărare directă, firmei Consult Primo Partener.
 
Autoritatea contractantă a achiziționat servicii de  supraveghere prin diriginte de șantier. 
 
Valoarea estimativă este de  40.000 de lei. Conform detaliilor din anunțul de atribuire, este vorba despre servicii de supraveghere prin diriginte de şantier pentru execuţia lucrărilor la obiectivul de investiţii “Amenajare Str. Pelicanului, Corbului şi Treierişului (rigolă pluvială, trotuare şi asfaltare)”, orașul Cernavodă, județul Constanța. Cumpărarea directă se va finaliza prin încheierea unui contract de
prestări servicii și în conformitate cu specificațiile din Caietul de sarcini atașat.

Anunțul a fost publicat în data de 29 mai 2024.

Amintim că, Primăria orașului Cernavodă, județul Constanța, a mai atribuit două contracte, prin cumpărare directă, firmei Consult Primo Partener.În primul contract, autoritatea contractantă a achiziționat servicii de asistență tehnică și dirigenție de șantier pentru supervizarea execuției lucrărilor la obiectivul de investiții „Modernizare Drum public format intre IE 101999 si IE 101267". În al doilea contract, Primăria Cernavodă a cumpărat servicii de asistență tehnică și dirigenție de șantier pentru supervizarea execuției lucrărilor la obiectivul de investiții "Modernizare Drum de centură între str. Canalului și DJ223" orașul Cernavodă, județul Constanța.
 
Despre Consult Primo Partener
 
Conform termene.ro, platformă consultată la data de 30 mai 2024, firma are sediul în Valu lui Traian, județul Constanța, pe strada Liliacului nr. 9. Obiectul de activitate este „activități de inginerie și consultanță tehnciă legate de acestea”. Firma a fost înființată pe 9 decembrie 2010.
 
Consult Primo Partener SRL a raportat pentru anul 2023 o cifră de afaceri egală cu 909.371 de lei, un profit egal cu 502.129 de lei și un angajat.
 
Consult Primo Partener SRL este controlată de Nicoleta Carmen Drăgan și administrată de Alexandru Drăgan.
 
Potrivit termene.ro, Nicoleta Carmen Drăgan mai apare în Radvisar SRL și Consult Trans SRL. În aceste firme este și Alexandru Drăgan, numele lui apărând, de asemenea, și în Visa SRL (radiată).
 
Licitatiapublica.ro arată că firma Consult Primo Partener SRL are câștigate 184 de achiziții directe în toată țara, iar 178 dintre acestea sunt în județul Constanța. Primul contract parafat datează din 17 ianuarie 2018.

 
Anunțul privind cumpărarea directă pot fi consultat în secțiunea „Documente”.

 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.Citește și:

Cumpărări directe ConstanțaPrimăria Cernavodă a pus pe masă 265.000 de lei pentru a achiziționa servicii de asistență tehnică și dirigenție de șantier. Iată pentru ce obiective de investiții (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii