Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Anarecom Regioserv SRL va întocmi documentația pentru centura ocolitoare Cuza Vodă (DOCUMENT)

ro

10 Mar, 2024 13:11 625 Marime text
  • Anarecom Regioserv SRL este deținută și administrată de Nicolae Viorel Trif.
Anarecom Regioserv SRL din Galați a semnat cu Primăria Cuza Vodă, prin cumpărare directă, contractul vizând întocmirea documentației pentru centura ocolitoare din comună.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea contractului este de 150.000 de lei fără TVA, adică peste 30.000 de euro, la cursul actual.
 
Denumirea achiziției este „Documentație de proiectare S.F. Construire drum centura ocolitoare“, iar în descriere se precizează că este vorba despre „1. Documentație tehnică pentru obținere Certificat de urbanism 2. Studii de teren - Ridicare topo; - Studiu geotehnic; 3. Documentație de Avize 4. Documentații de proiectare faza SF“/
 
Despre Anarecom Regioserv SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 10 martie 2024, Anarecom Regioserv SRL a fost înființată în anul 2014, are sediul social în Galați, pe strada Română și se ocupă de activități de arhitectură.
 
Firma are un punct de lucru și pe strada Brăilei, din Galați.
 
Asociat unic și administrator al Anarecom Regioserv SRL figurează Nicolae Viorel Trif, al cărui nume se leagă și de Aliana-Team Consulting SRL din Galați.
 
Conform termene.ro, Anarecom Regioserv SRL figurează cu 424 de achiziții directe (Comuna Castelu, Comuna Gîrliciu, Comuna Straoane printre autoritățile contractante) și un contract public (Comuna Grădina).
 
În 2022, Anarecom Regioserv SRL a declarat zece angajați, profit peste 1,26 de milioane de lei și cifra de afaceri peste 3,03 milioane de lei.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, Anarecom Regiserv SRL figurează cu 89 de achiziții directe în județul Constanța, începând cu anul 2018, unele dintre acestea fiind anulate.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat tabelul achizițiilor directe din Constanța ale societății, potrivit licitatiapublica.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cumpărări directe Constanța
Iluminatul public din comuna Cuza Vodă, modernizat de Elbi Energy Projects SRL (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii