Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:50 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Primăria Eforie a atribuit, în două zile, 15 contracte în valoare de peste 800.000 lei (DOCUMENTE)

ro

21 Mar, 2024 17:00 820 Marime text
  • Primăria Eforie a atribuit mai multe contracte fimelor IMP Expert Business SRL, Salcema Business Solutions SRL, Sira Universe Line SRL și Catamon Serv SRL. Atribuirea s-a făcut prin negociere directă.
 
Primăria Eforie se pregătește de sezonul estival 2024. În acest sens, autoritatea publică locală a atribuit, prin negociere directă, 15 de contracte necesare activității salvamarilor.
 
Pe data de 19 și 20 martie, Primăria Eforie a semnat cu societățile IMP Expert Business SRL, Salcema Business Solutions SRL, Sira Universe Line SRL și Catamon Serv SRL. Valoarea celor 15 contracte atribuite, prin negociere directă, este de 815.660 lei.
 
 
Șase contracte, câștigate de IMP Expert Business SRL
 
 
IMP Expert Business SRL a obținut, pe data de 20 martie, contractul “Furnizare de tricouri salvamar“ (300 de bucăți), în valoare de 48.900 lei. Tot IMP Expert Business SRL și-a adjudecat și contractul “Furnizare tricouri salvamar“ (600 de bucăți),  în valoare de 83.400 lei. Un alt contract adjudecat de IMP Expert Business SRL este „Furnizare pantalon scurt roșu salvamar“ (600 de bucăți), în valoare de 112.200 lei.
 
Primăria Eforie a atribuit societății IMP Expert Business SRL și contractul „Furnizare jachetă roșie salvamar“ (150 de bucăți), în valoare de 46.350 lei.
 
Și contractul „Furnizare pelerină galbenă de ploaie“(150 bucăți), în valoare de 51.150 lei, a fost atribuit societății IMP Expert Business SRL. Nu în ultimul rând, IMP Expert Business SRL a mai obținut și contractul „Furnizare șapcă roșie /galbenă salvamar“ (300 de bucăți), în valoare de 15.900 lei.


Echipamentul salvamarilor, personalizat de Salcema Business Solutions SRL


Societatea Salcema Business Solutions SRL a obținut, prin negociere dfirectă, contractul „Personalizare echipament din material textil“, în valoare de 165.900 lei.



Sira Universe Line SRL a bifat 4 contrate


Contractul „Furnizare ochelari de soare“ (150 bucăți),  a revenit firmei Sira Universe Line SRL, în valoare de 34.800 lei.

De asemenea, Sira Universe Line SRL a câștigat contractul „Furnizare fluiere“ (150 de bucăți), în valoare de 53.700 lei. Și contractele „Furnizare costume din neopren“ (30 de bucăți),  în valoare de 53.580 lei, și „Furnizare labe de înot“ (30 bucăți), în valoare de 49.050 lei, au fost adjudecate de Sira Universe Line SRL.


Și Catamon Serv SRL a obținut 4 contracte


Contractele „Saulă albă 10 mm - Diverse frânghii, funii, sfori si plase“ (50 de bucăți), în valoare de 20.450 lei, precum și „Saulă albă, 8 mm“ (50 de bucăți), în valoare de 17.800 lei, au fost atribuite, pe data de 20 martie, firmei Catamon Serv SRL. Și contractul „Doc plutitor pentru skijet+ accesorii“ (1 bucată), în valoare de 22.500 lei, a fost atribuit, pe data de 20 martie, firmei Catamon Serv SRL.

Pe data de 19 martie, Catamon Serv SRL a semnat pentru furnizare „Peridoc pentru transport auto skijet“ (2 bucăți), în valoare de 39.980 lei.


Despre IMP Expert Business SRL


Înființată în anul 2012, IMP Expert Business SRL are sediul social pe strada Barbu Catargi, nr. 20 din Constanța și se ocupă de intermedieri în comerțul cu produse diverse. Iancu A. Alexandru este asociat unic și administrator. Din anul 2007 până în prexzent, societatea a câștigat prin achiziții directe 4.916 de contrcate de la autorități publice locale. Printre aceste se numără: Liceul Tehnologic Pontica, Universitatea Ovidius Constanța, Liceul Teoretic George Emil Palade Constanța, Liceul Teoretic Murfatlar și altele. De la autorități publice din județul Constanța, IMP Expert Business SRL a obținut, prin negociere directă, 895 de contracte.

În anul 2022, societatea cu zero angajați a declarat o cifră de afaceri de 4.754.321 lei și un profit 537.865 de lei.


Despre Salcema Business Solutions SRL


Cu sediul social pe bulevardul Callatis, Bloc Mg18 din Mangalia, Salcema Business Solutions SRL a fost înființată în anul 2022 și desfășoară activități ale agențiilor de publicitate. Papaghiuc Angela este asociat unic și administrator.

Salcema Business Solutions SRL a câștigat, orin negociere directă, 11 contracte de la autorități publice locale din Constanța. Printre aceste se numără: Grădinița cu Program Prelungit Căsuța de Turta Dulce, Ministerul Apărării - U.M. 02192, Liceul Teoretic Emil Racovita Techirghiol, Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski".


Despre Sira Universe Line SRL


Înființată în anul 2022, Sira Universe Line SRLare sediul pe strada Soveja, nr. 63 din Constanța și se ocupă de comerțul cu ridicata al altor bunuri de uz gospodăresc. Sandu Ioana-Mara este asociat unic al firmei. Administratori sunt Sandu Ioana-Mara și Sandu Marian. Din anul 2007 până în prezent, societatea a câștigat prin achiziții directe 75 de contracte de la autorități publice locale. Printre aceste se numără: C.N.C.F."CFR" SA- Sucursala Regionala CF Constanța - Unitate Operațională, Orasul Eforie (Consiliul Local Eforie), Direcția Generala Regională a Finanțelor Publice Craiova și altele.

De la autorități publice din județul Constanța, firma a obținut, prin negociere directă, 77 de contracte.

În anul fiscal 2023, societatea cu un singur salariat, a raportat o cifră de afaceri de 1.731.178 lei și un profit de 911.843 lei.


Despre Catamon Serv SRL


Înființată în anul 2007, Catamon Serv SRL are sediul social pe Calea Galața, nr. 43 din Brăila și desfășoară activități de comerț cu ridicata al altor mașini și echipamente. Sandu Cătălin este asociat unic și administrator.

Din anul 2007 până în prexzent, societatea a câștigat prin achiziții directe 19 contracte de la autorități publice locale din Constanța. Printre aceste se numără Consiliul Local Eforie, Școala Gimnazială nr. 1 Hârșova,  C.N.C.F."CFR" SA - Sucursala Regională CF Constanța - Unitate Operațională și altele.

În anul fiscal 2022, societatea cu 3 salariați a raportat o cifră de afaceri de 899.577 lei și un profit de 254.189 lei.


Anul trecut, serviciul de salvare acvatică a fost asigurat de Salvamar Service SRL


Reamintim că anul trecut, Primăria Oraşului Eforie a atribuit contractul „Servicii de salvare acvatică-salvamari şi posturi de prim ajutor“, în valoare de 3.575.707,58 lei fără TVA, societății Salvamar Service SRL. Contractul a presupus asigurarea a 22 posturi de observare, două baze de salvare nautică, trei echipe mobile de intervenţie şi două posturi de prim ajutor. Durata maximă a contractului este de 153 de zile, cu începere de la data de 1 mai până la data de 30 septembrie 2023 inclusiv.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe e-licitatie.ro// pe SEAP.

De asemenea, în secțiunea Documente puteți consulta lista contractelor adjudecate, prin negociere directă, de cele patru firme de la autorități publice locale din Constanța.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. De asemenea, pentre redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.

Citește și:

Licitații Constanța: Nuclearelectrica Serv SRL a cumpărat o platformă pentru lucru la înălțime. Ce preț a achitat (DOCUMENT)

 
Consiliul Județean Constanța repară și zugrăvește Centrul Militar Zonal cu 130.000 de euro (DOCUMENT)
 
Cumpărări directe: Metasoft Plus SRL va furniza Primăriei Constanța servicii de întreținere și reparații de software (DOCUMENTE)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii