Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:46 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Casa Bulgărească Lipnița - Canlia, păzită de Direcția de Pază a Județului Constanța. Contractul, atribuit de Centrul Cultural Teodor „T. Burada“ (DOCUMENTE)

ro

19 Mar, 2024 14:33 543 Marime text
  • Centrul Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada" a semnat cu Direcția de Pază a Județului Constanța.
  • Contractul atribuit are o valoare de 264.816,48 lei.
 
Centrul Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada" a atribuit Direcției de Pază a Județului Constanța un contract în valoare de 264.816,48 lei.
 
Este vorba despre contractul „Servicii pază și protecție pentru Casa Bulgărească Lipnița - Canlia“, care a fost atribuit, prin negociere directă, pe data de 15 martie 2024.
 
Achiziția constă în asigurarea serviciilor de pază cu personal specializat și atestat pentru obiective situate pe raza județului Constanța.
 
Casa Bulgărească este formată dintr-o clădire C2 de 125 mp, cu o valoare de inventar de 19.675 lei, o clădire C2 – 40 mp – cu o valoare de inventar de 19.512 lei, o clădire C3 – 66 mp, cu o valoare de inventar de 210.713 lei, o clădire C4 – anexă – 23 mp, cu o valoare de inventar de 4.406 mp și terenul de 2.596 mp – cu o valoare de inventar de 38.695 lei. Primele două case sunt construite în 1930, iar celelalte două clădiri în 1999.
 
Destinația imobilului este tabără de creație, centrul urmând să organizeze activități precum ateliere de creație, amenajare de spații de tipul scenă de spectacol, cuptor de olărit sau studio foto.
 
Casa cu arhitectură specifică vecinilor bulgari a fost achiziționată de Consiliul Județean Constanța pe vremea fostului președinte Nicușor Constantinescu.
 
 
Direcția de Pază, instituție subordonată CJ Constanța
 
 
Direcția de Pază a Județului Constanța este o instituție publică de interes județean, infiintata prin Hotararea Consiliului Judetean Constanta nr.251/2005, prin reorganizarea Corpului Gardienilor Publici, având ca obiect principal de activitate asigurarea pazei institutiilor publice dispuse pe teritoriul judetului Constanta.
 
Avand o experienta de peste 30 de ani, Directia de Paza a judetului Constanta ofera servicii de paza a obiectivelor si bunurilor de interes judetean, monitorizarea sistemelor de alarma, paza transportului de valori precum si interventia rapida in cazul evenimentelor produse.
 
Potrivit paginii oficiale a Direcției de Pază, conducerea instituției este asigurată de directorul Mihai Angelescu, Livia Arsene este șef Serviciu Administrativ, Adelina Georgescu este contabil șef, Vasile Dobrică este șef Serviciu Pază Rural și Dragoș Narcis Dobrea este Serviciu pază Urban.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe e-licitatie.ro// pe SEAP
 
De asermenea, în secțiunea Documente puteți consuilta lista contractelor adjudecate, prin negociere directă, de către Direcției de Pază a Județului Constanța de la autorități publice locale.

 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Ședință Consiliul Județean Constanța: „Casa Bulgăreasca” din Lipnița va fi dată în administrare către Centrul Cultural Județean Constanta Teodor T. Burada

Achiziții Constanța: De la cine a cumpărat Centrul Cultural Județean „Teodor T. Burada” servicii de pază și protecție (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii