Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:19 24 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziții Constanța De la cine a cumpărat Centrul Cultural Județean „Teodor T. Burada” servicii de pază și protecție (DOCUMENTE)

ro

24 Feb, 2024 16:26 1500 Marime text
  • Prețul achiziției este de 280.393,92 de lei

Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” a cumpărat servicii de pază și protecție. Acestea vor fi asigurate de Direcția de Pază a Județului Constanța.

Prețul achiziției este de 280.393,92 de lei.
 

Detaliile contractului

Asigurare servicii pază cu personal specializat și atestat pentru obiective situate pe raza județului Constanța. Instituția are încheiat contract de asigurare răspundere civilă pentru serviciile executate. Perioada contractuală este 01.03.2024 - 31.12.2024.

Atribuirea a fost publicată în SEAP pe 21 februarie 2024.

Direcția de Pază este o instituție subordonată Consiliului Județean Constanța.

Potrivit paginii oficiale a Direcției de Pază, conducerea instituției este asigurată de directorul Mihai Angelescu, Livia Arsene este șef birou administrativ, Adelina Georgescu este contabil șef, Vasile Dobrică este șef birou rural și Dragoș Narcis Dobrea este șef birou urban.

Conform licitatiapublica.ro, Direcția de Pază a Județului Constanța a obținut 64 de cumpărări directe, toate în județul Constanța.

Primul astfel de contract câștigat datează din 13 februarie 2018 și ultimul este din 22 februarie 2024.

Lista cumpărărilor directe adjudecate de Direcția de Pază a Județului Constanța poate fi consultată în secțiunea „Document”.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Direcția de Pază a Județului Constanța asigură serviciile de pază și protecție la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii