Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De unde cumpără Centrul de Scafandri din Constanţa echipamente de lucru (document)

ro

28 Oct, 2019 00:00 2310 Marime text
Ministerul Apărării Naţionale, prin UM 02145 Constanţa - Grupul 279 Scafandri, a organizat o licitaţie pentru achiziţia de echipamente de lucru industriale.

Atribuirea constractului a avut loc în data de 18 octombrie 2019. Echipamentele sunt utile în executarea verificării tehnice periodice şi mentenanţei preventive la echipamentele de scufundare. 88.000 de lei este valoarea finală a contractului, iar firmele SC Kity Krentz SRL şi Drager Safety Romania au câştigat contractele. 

Kity Krentz SRL a luat fiinţă în anul 2008, având sediul social în localitatea Vama Veche, din judeţul Constanţa. Capitalul social este de 200 de lei, cu un număr de 200 de părţi sociale, valoarea fiecărei părţi fiind de 10 lei. Asociaţii firmei sunt Nicolae şi Mădălina Krenţ, fiecare având o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50 de procente. Mădălina Krenţ are calitate de administrator. Activitatea principală a societăţii este „comerţ cu ridicata al altor maşini şi echipamente”.
Drager Safety România SRL a fost înmatriculată în anul 2002 şi are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 3740.000 de lei, integral vărsat, este compus din 374.000 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Drager Safety România SRL este deţinută de Drager Safety Ag & Co Kgaa, asociat unic, cu sediul în Germania. Rizea Laurenţiu Adrian este administratorul firmei, care se ocupă de comerţul cu ridicata al altor maşini şi echipamente.
 
 
În secţiunea „Documente”, puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice”.
 
Citeşte şi:
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii