Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:10 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Kity Krentz SRL va livra o geamandură cu transmisie Wi-Fi UM 02512 M Constanța (document)

ro

10 Nov, 2021 00:00 3097 Marime text


 
  • Produsul „Geamandură cu transmisie Wi-Fi destinată achiziției și procesării de semnal de senzori hidroacustici“ trebuie să fie o geamandură cu o configurație compactă destinată achiziției și procesării de semnal hidroacustic ce va permite monitorizarea la distanță în timp real prin Wi-Fi a parametrilor de interes din mediul subacvatic.
 
  • Compania Kity Krentz SRL a încheiat 124 contracte de achiziții publice in valoare totală de 3.162.086,62 lei, printre autoritățile contractante numărându-se: Administrația Națională Apele Române, Garda de Coasta, inpectoratele pentru situații de urgență din Călărași, Sibiu, Constanța și mai multe unități militare din țară.
 
 
Unitatea Militară 02512 M Constanța (Centrul de Cercetare Științifică pentru Forțele Navale) cumpără geamandură cu transmisie Wi-Fi destinată achiziției și procesării de semnal de la senzori hidroacustici.
 
Firma care va livra geamandura în cauză este SC Kity Krentz SRL, din Constanța.
 
Descriere:
 
Produsul „Geamandură cu transmisie Wi-Fi destinată achiziției și procesării de semnal de senzori hidroacustici“ trebuie să fie o geamandură cu o configurație compactă destinată achiziției și procesării de semnal hidroacustic ce va permite monitorizarea la distanță în timp real prin Wi-Fi a parametrilor de interes din mediul subacvatic.
 
Produsul trebuie să fie alcătuit din următoarele elemente componente:
1. Geamandură;
2. Antena comunicații Wi-Fi;
3. Placa achiziții date;
4. Baterii;
5. Mediu de stocare;
6. Aplicație software de configurare/monitorizare și post-procesare semnal acustic
 
Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 159.460 de lei
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 09 noiembrie 2021, SC Kity Krentz SRL are ca obiect de activitate „Comerţ cu ridicata al altor maşini şi echipamente“.
 
Kity Krentz SRL este controlată de Krenţ Mădălina și de Krenţ Nicolae, ambii deținând câte 50 % din capitalul social.
 
Krenţ Mădălina mai apare în SC Aquaventure Diving Center SRL, asta în timp ce Krenţ Nicolae figurează SC Prosub Aquaprod SRL, SC Tuborakord SRL și în Krentz Comp SRL
 
Date financiare Kity Krentz SRL
 
2020
 
Cifra de afaceri: 2.544.504 lei
Cheltuieli: 2.123.136 lei
Profit net: 1.018.897 lei
Angajați: 1 
 
2019
 
Cifra de afaceri: 3.100.738 lei
Cheltuieli: 2.334.554 lei
Profit net: 769.705 lei 
Angajați: 1
 
Potrivit Confidas.ro, compania Kity Krentz SRL a încheiat 124 contracte de achiziții publice în valoare totală de 3.162.086,62 lei, printre autoritățile contractante numărându-se: Administrația Națională Apele Române, Garda de Coastă, inpectoratele pentru situații de urgență din Călărași, Sibiu, Constanța și mai multe unități militare din țară.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Deltamed SRL va furniza tărgi pentru transportul pacienților şi kit de fixare în autospeciala de transport victime multiple pentru ISU Dobrogea
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii