Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:06 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul de Scafandri Constanţa cumpără balon MCM pentru ridicarea obiectelor de sub apă

ro

14 Dec, 2022 14:27 1402 Marime text
 
 
  • Potrivit datelor oficiale, valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 2.382.400 de lei, iar contarctul a fost atribuit societăților Kity Krentz SRL și Action Petroleum Group SRL.
 
Ministerul Apărării Naţionale - Unitatea Militară 02145 Constanţa (Centrul de Scafandri Constanţa) cumpără balon MCM pentru ridicarea obiectelor de sub apă. Produsele sunt destinate pentru activitățile de scufundare de antrenament și misiuni ale scafandrilor EOD în vederea ridicării la suprafaţă de greutăţi (dispozitive explozive, muniţii neexplodate) de până la o tonă.
 
Potrivit datelor oficiale, valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 2.382.400 de lei, iar contarctul a fost atribuit societăților Kity Krentz SRL și Action Petroleum Group SRL.
 
Action Petroleum Group SRL
 
Action Petroleum Group SRL are sediul social în Ilfov, a fost fondată în 2005, se ocupă de intermedieri în comerţul cu produse diverse, și este controlată de Ovidiu Ivaşcu, asociat unic și administrator
 
Potrivit Confidas.ro, compania Action Petroleum Group SRL a încheiat opt contracte de achiziții publice în valoare totală de 2.566.886 lei, autoritățile contractante fiind Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare, Compania Națională Administrația Porturilor Dunării Maritime SA, Societatea Naționala de Transport Gaze Naturale Transgaz SA Mediaș.
         
Pentru anul trecut, cu doi angajați, Action Petroleum Group SRL a raportat o cifră de afaceri de 2.048.880 de lei, cheltuieli de 1.427.720 lei și un profit net de 636.731 de lei.
 
Kity Krentz SRL
 
Compania Kity Krentz a fost înființată în anul 2008 și are sediul social în Constanța, pe strada Cpt. Dobrilă Eugeniu, nr. 11, ocupându-se de comerț cu ridicata al altor mașini și echipamente.
 
Asociați cu cote egale sunt Mădălina Krenț și Nicolae Krenț, prima fiind, totodată, și administratorul societății.
  
Mădălina Krenț este asociat unic și administrator al Aquaventure Diving Center SRL, societate inactivă fiscal, ultima raportare financiară datează din 2010, în timp ce Nicolae Krenț figurează în Prosub Aquaprod, unde este asociat cu Robert Hazaros,  și administrator, în Tuborakord (asociat unic și administrator), dar și în Krenz Comp (radiată).
 
Pentru a reveni la Kity Krentz, compania a raportat în 2021 un angajat, un profit de peste 770.000 de lei, în scădere față de 2020, și o cifră de afaceri de 2,44 milioane de lei, de asemenea, în ușoară scădere față de anul precedent. Firma are un punct de lucru și în Vama Veche.
 
Conform sursei citate, compania Kity Krentz SRL a încheiat 135 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 3.361.692,62 de lei.
 
Printre instituțiile publice care au semnat contracte cu firma se numără Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare, Garda de Coastă, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Barbu Știrbei al Județului Călărași, ISU Dobrogea al Județului Constanța, ISU Dunărea al Județului Brăila, dar și altele.
 
În noiembrie 2021, firma și-a adjudecat și contractul privind furnizarea unei geamanduri cu transmisie WiFi tot pentru Centrul de Cercetare Științifică pentru Forțele Navale, valoarea contractului fiind de 159.460 de lei, fără TVA.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Consiliul Județean Constanța a atribuit un contract important!
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii