Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:04 13 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărare directă Primăria Eforie, contract pentru serviciile de proiectare privind modernizarea infrastructurii rutiere din oraș (DOCUMENT)

ro

10 May, 2023 13:58 1164 Marime text
  • Contractul a fost adjudecat la valoarea estimată inițial de către autoritatea contractantă.
  • În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.
Primăria Eforie a semnat contractul privind serviciile de proiectare pentru modernizarea infrastructurii rutiere pentru mai multe străzi din oraș.
 
Contractul a fost atribuit prin procedura cumpărării directe către compania Consultant Proiect & Management SRL Constanța, valoarea totală a acestuia fiind de 190.000 de lei fără TVA, echivalentul a peste 38.000 de euro, la cursul actual.
 
Contractul a fost adjudecat la valoarea estimată inițial de către autoritatea contractantă.
 
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, la data de 10 mai 2023, anunțul primăriei privind cumpărarea directă fiind publicat pe 9 mai 2023, iar oferta companiei fiind acceptată de către autoritatea contractantă tot pe 9 mai 2023.
 
Despre contract
 
Se precizează în sursele oficiale că „serviciile de elaborare Documentații DTAC, PT +DE pentru modernizare infrastructură rutieră - drumuri comunale, județene, străzi cuprind: Documentațiile pentru obținere autorizație de construire DTAC Proiect tehnic+ Detalii de execuție + Caiete de sarcini și Asistență din partea proiectantului pe parcursul execuției lucrărilor“.
 
În plus, autoritatea contractantă a precizat că „documentațiile vor cuprinde: Memoriu tehnic Plan de încadrare, planuri de situație, profile longitudinale și profile transversale tip și caracteristice, Devizul General și listele de cantități de lucrări. Documentațiile și prețul sunt pentru tronsoane de străzi cu lungimea cumulată de 7-8 km“.
 
Despre Consultant Proiect & Management SRL
 
În luna aprilie 2023, compania Consultant Proiect & Management și-a adjudecat împreună cu Asfalt Dobrogea SRL contractul privind asfaltarea și modernizarea străzilor din Comuna Horia.
 
Totodată, la finele anului trecut, firma și-a adjudecat contractul de la Limanu privind modernizarea infrastructurii rutiere din comună.
 
De asemenea, nu mai departe de luna octombrie, firma Consultant Proiect & Management SRL și-a adjudecat alături de Asfalt Dobrogea contractul privind reabilitarea drumului comunal DC 26 Conacu, de la Primăria Cobadin, valoarea acestuia fiind de peste 1,28 de milioane de euro.
 
Potrivit Confidas.ro, firma Consultant Proiect & Management a fost înființată în 2005, are sediul social în Constanța, pe strada Amurgului nr. 74C și se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Asociat unic și administrator al societății este Petronela Viorica Matei.
 
În 2021, Consultant Proiect & Management a raportat trei angajați, profitul de peste 1,14 milioane de lei și cifra de afaceri de peste 1,60 de milioane de lei.
 
Conform sursei citate, compania Consultant Proiect & Management SRL a încheiat 66 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 43.475.203 lei.
 
Printre instituțiile publice care au semnat contracte cu firma se numără Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, Comuna Albești, Comuna Cerchezu, Comuna Chirnogeni, dar și altele.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii