Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:57 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Limanu pune la bătaie aproape 1,13 milioane de euro pentru lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere din comună

ro

19 Dec, 2022 15:13 1473 Marime text
  • Contractul vizează execuția lucrărilor aferente obiectivului de investiție „Modernizare infrastructură rutieră, Localitatea Limanu, Comuna Limanu“, finanțat prin Programul Național Anghel Saligny.
  • Proiectul a fost elaborat de compania SC Consultant Proiect & Management SRL.
  • Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 3 ianuarie 2023, ora 15.00, urmând ca acestea să fie deschise tot atunci, în SEAP.
  • Contractul va fi atribuit prin procedura simplificată, în baza criteriului prețului celui mai scăzut.
Aproape 1,13 milioane de euro! Aceasta este suma pe care Primăria Limanu o pune la bătaie pentru lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere din comună, finanțarea fiind asigurată prin Programul Național Anghel Saligny.
 
Informațiile privind contractul au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, odată cu anunțul de participare simplificat, în care se arată că valoarea totală estimată este de 56.477.278,64 de lei, adică echivalentul a aproape 1,13 milioane de euro, la cursul actual.
 
Mai exact, contractul vizează execuția lucrărilor aferente obiectivului de investiție „Modernizare infrastructură rutieră, Localitatea Limanu, Comuna Limanu“, finanțat prin Programul Național Anghel Saligny.
 
Contractul va fi atribuit prin procedura simplificată, în baza criteriului prețului celui mai scăzut, termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare fiind pe 3 ianuarie 2023, ora 15.00, urmând ca acestea să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
Potrivit descrierii contractului, obiectul acestua constă în execuția lucrărilor de modernizare a străzilor Traian Vuia, Mihai Eminescu, Salcâmului tr. 2 - 3, Salcâmului tr. 4 - 5, Teiului tr. 2-7, Salcâmului 7 - 8, Dorului tr. 2 - 6, situate în satul Limanu, comuna Limanu, județul Constanța, conform proiectului nr. 14438/09.08.2022 elaborat de către S.C. Consultant Proiect & Management SRL.
 
De asemenea, autoritatea contractantă a mai precizat că „prin acest proiect se propune modernizarea infrastructurii rutiere, prin asfaltare, a drumurilor din comuna Limanu, pe o lungime totală de 4.580,81 metri“.
 
Despre Consultant Proiect & Management, proiectantul lucrărilor
 
Nu mai departe de luna octombrie, firma Consultant Proiect & Management SRL și-a adjudecat alături de Asfalt Dobrogea contractul privind reabilitarea drumului comunal DC 26 Conacu, de la Primăria Cobadin, valoarea acestuia fiind de peste 1,28 de milioane de euro.
 
Potrivit Confidas.ro, firma Consultant Proiect & Management a fost înființată în 2005, are sediul social în Constanța, pe strada Amurgului nr. 74C și se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Asociat unic și administrator al societății este Petronela Viorica Matei.
 
În 2021, Consultant Proiect & Management a raportat trei angajați, profitul de peste 1,14 milioane de lei și cifra de afaceri de peste 1,60 de milioane de lei.
 
Conform sursei citate, compania Consultant Proiect & Management SRL a încheiat 66 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 43.475.203 lei.
 
Printre instituțiile publice care au semnat contracte cu firma se numără Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, Comuna Albești, Comuna Cerchezu, Comuna Chirnogeni, dar și altele.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii