Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:16 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract de peste 4 milioane de lei Constart-Confort SRL va reabilita Grădinița „Dumbrava Minunată“ din Municipiul Tulcea (DOCUMENT)

ro

15 Feb, 2024 17:00 596 Marime text
  • Contractul privind modernizarea Grădiniței cu program prelungit nr. 19 „Dumbrava Minunată“ din Municipiul Tulcea a fost atribuit pe februarie 2024, firmei Constart-Confort SRL.
  • Contractul are o valoare de 4.019.028,83 lei.
 
Primăria municipiului Tulcea a publicat pe SICAP numele societății care și-a adjudecat contractul „Execuție lucrări pentru proiectul "Modernizare Grădinița cu program prelungit nr. 19 «Dumbrava Minunată» strada Libertății nr. 76, Municipiul Tulcea“.
Achiziția a fost atribuită prin anunțuri de atribuire la anunțul simplificat.
 
Contractul nr. 5408 / 7 februarie 2024, în valoare de 4.019.028,83 lei, a fost atribuit firmei Constart-Confort SRL.
 
Obiectivul general al proiectului îl constituie creșterea eficienței energetice la nivelul clădirilor multifamiliale rezidențiale din județul Tulcea, îndeosebi a celor care înregistrează consumuri mari.

Prezenta procedură de achiziție publică are ca obiectiv specific creșterea eficienței energetice la nivelul clădirii prin reducerea pierderilor energetice, după implementarea programului de măsuri și acțiuni stabilite în lucrare. Toate categoriile de lucrări și instalații se vor executa cu respectarea Proiectului Tehnic pus la dispoziția exectantului de către beneficiar, verificat în conformitate cu prevederile legale, normele, normativele şi standardele în vigoare. Se vor respecta programul de execuţie a lucrărilor, programul de recepţie şi control al calităţii lucrărilor.
 
 
Intervențiile propuse în documentațiile tehnico-economice, fără a se limita la, pentru obiectivul de investiții sunt:

1.     Izolare termică a fațadei – partea opacă;
2.     Izolare termică a fațadei – partea vitrată;
3.     Lucrări de reabilitare termică a sistemului de încălzire si a sistemului de furnizare a apei calde de consum;
4.     Instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice și termice pentru consum propriu Lucrări de instalații electrice – iluminat;
5.     Lucrări de instalare a unui sistem de climatizare și ventilare mecanică pentru asigurarea calităţii aerului interior Lucrări de instalații termice – montaj radiatoare;
6.     Lucrări de reabilitare/modernizare a instalațiilor de iluminat în clădiri;
7.     Lucrări de refacere a tencuielilor exterioare in zona demisolului;
8.     Repararea elementelor de construcţie ale faţadei care prezintă potenţial pericol de desprindere şi/sau afectează funcţionalitatea clădirii;
9.     Refacerea finisajelor interioare în zonele de intervenţie: reparații pardoseli interioare în zonele de intervenție, reparații pereți în zonele de intervenție;
10.   Repararea trotuarelor de protecţie, în scopul eliminării infiltraţiilor la infrastructura clădirii;
11.   Crearea de facilităţi/adaptarea infrastructurii pentru persoanele cu dizabilităţi.
 
 

Despre Constart-Confort SRL

 
 
Înființată în anul 2008, Constart-Confort SRL are sediul social în Sarichioi, județul Tulcea și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Asociat unic și administator al firmei este Alexandru Stignei.
 
În anul fiscal 2022, societatea cu 18 angajați a declarat o cifră de afaceri de 3.121.922 lei și un profit net de 683.618 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.
 
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:
 
 
Cumpărări directe Constanța: Total Private Guard SRL va presta servicii de pază și protecție pentru Primăria Comana (DOCUMENT)

 
Contractul adjudecat de Ramali Construct SRL și Opscape Hub SRL de la CJ Tulcea, privind eficientizare energetică a unui imobil a fost modificat (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii