Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:39 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Județean Constanța cumpără combustibil auto pentru autoturismele instituției (DOCUMENT)

ro

18 Mar, 2024 17:57 684 Marime text
Consiliul Județean Constanța a lansat un anunț de participare pentru un „furnizare combustibil auto (benzina+motorina) aferent anului 2024 pe baza de bonuri valorice - pe 3 loturi“. Potrivit LicitatiaPublica.ro, valoarea este estimată la 212.571 RON.

Obiectivul general al achiziției este furnizarea de carburanți auto, din depozitele furnizorului, prin intermediul stațiilor de distribuție carburanți ale acestuia, pe baza de bonuri valorice pentru combustibil:
Lot 1 - Furnizare combustibil auto pe baza de bonuri valorice pentru autovehiculele din parcul auto al Consiliului Județean Constanta;
Lot 2 - Furnizare combustibil auto pe baza de bonuri valorice pentru autovehiculul dat în folosință Structurii Teritoriale pentru Probleme Speciale Constanta;
Lot 3 - Furnizare combustibil auto pe baza de bonuri valorice pentru autovehiculele date în folosință Centrului Militar Zonal Constanta.
CJC intenționează să achiziționeze combustibil auto (benzina + motorina) pe baza de bonuri valorice carburant (BVC), conform cerințelor solicitate prin caietul de sarcini, atașat.

Conform caiet de sarcini, se solicita următoarele produse:
- benzina fară plumb calitate superioara - SR EN 228/2008;
- motorina calitate superioara - SR EN 590/2010.

Cantități estimate pe durata contractului până la 31.12.2024:
- Lot 1:
benzina = 7.200 litri;
motorina = 16.200 litri;
- Lot 2:
motorina = 1.800 litri;
- Lot 3:
benzina = 2.700 litri;
motorina = 2.700 litri, conform caiet de sarcini atașat prezentei.

Bonurile valorice de carburanți (BVC) au valoare nominala de 50 lei/fila cu TVA, conform caietului de sarcini. Oferta va fi însoțită de adresa de înaintare conform Formular nr.1 în care se va preciza obiectul achiziției.

Atribuirea contractului se va face pentru fiecare lot în parte. Oferta va conține propunerea tehnica și propunerea financiara.

Propunerea tehnica: se va prezenta pentru fiecare lot în parte.Prop.tehnica vă fi prezentata în conformitate cu specificațiile tehnice și/sau a standardelor din caietul de sarcini și vă conține descrierea produselor ofertate.

Propunerea tehnica va cuprinde în atașament:
-Fisa/fisele tehnice ale produsului/produselor;
-Certificate de calitate și conf.care să certifice că produsele vor îndeplini cel puțin condițiile prevăzute de standardele menționate de actele normative specifice, aflate în vigoare la data efectuării livrărilor,respectiv SR EN 228/2008 pentru benzine și totodată vor îndeplini condiția de certificare și/sau omologare R.A.R. conform normelor RNTR 4 (pt. carburanții de autovehicule);
-Lista care să menționeze aceste stații și datele de identificare necesare, menționând daca sunt stații proprii sau afiliate.
- Propunerea financiara: se vă prezenta pentru fiecare lot în parte,pt.care se depune oferta,Formular 2a și Anexa 2a (lot1), Formular 2b și Anexa 2b (lot2),Formular 2c și Anexa 2c (lot3), conform cerințe caiet de sarcini și invitație de participare.

Propunerea financiara se poate depune pentru unul sau mai multe loturi. Valoare estimata totala = 212.571 lei fară TVA: - Lot 1=162.558 lei fară TVA, - Lot 2=12.510 lei fară TVA, - Lot 3=37.503 lei fară TVA.

Oferta declarata câștigătoare este cea cu prețul cel mai scăzut, în condițiile îndeplinirii cerințelor din invitația de participare și a cerințelor minime solicitate prin caietul de sarcini, atașate Invitații de participare, care se regăsește pe site-ul autorității contractante, www.cjc.ro, la secțiunea Anunțuri-Achiziții publice.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

Citește și. 

Cumpărări directe ConstanțaDecolmat Instal SRL, cu un singur salariat în 2022, va repara conductele de apă din comuna Poarta Albă (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii