Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:01 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Decolmat Instal SRL, cu un singur salariat în 2022, va repara conductele de apă din comuna Poarta Albă (DOCUMENTE)

ro

18 Mar, 2024 17:00 816 Marime text
  • Decolmat Instal SRL a obținut de la Primăria Poarta Albă contractul „Lucrări de reparații la conductele de alimentare cu apă și canalizare din comună“.
  • Atribuirea s-a făcut prin negociere directă pe 14 martie 2024.

Primăria Poarta Albă a atribuit, prin negociere directă, contractul „Lucrări de reparații la conductele de alimentare cu apă și canalizare din comună“ societății Decolmat Instal SRL.
 
Contractul „Reparații conductă apă și canalizare în comuna Poarta Albă“ a fost atribuit pe data de 14 martie 2024 și are o valoare de 880.000 lei (177.019,63 euro).
 
 

Despre Decolmat Instal SRL

 
 
Cu sediul pe bulevardul 1 Mai, nr. 57 din municipiul Constanța, firma a fost înființată în anul 2019 și desfășoară lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat. Liviu-Marian Lăzărescu este asociat unic și administrator al societății.
 
Din 2007 până în prezent, firma a obținut, prin negociere directă, 25 de contracte de la autorități publice locale din județul Constanța.  
 
În anul fiscal 2022, societatea cu un singur salariat a raportat o cifră de afaceri de 233.268 lei și un profit de 206.834 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
De asemenea, în secțiunea Documente puteți consulta și lista contractelor adjudecate de firmă de la autorități publice locale din județul Constanța.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și: 
 
Cumpărări directe: O firmă, controlată de Constantin Emilian Calotă, consilier local la Sectorul 2 București, a semnat un nou contract cu Primăria Constanța (DOCUMENT)
 
Cumpărări directe Constanța: Izolatex Construct SRL va executa lucrări de reparații la arhiva spitalului din Medgidia (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii