Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:30 03 06 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APM SA vrea să înființeze o parcare securizată aproape de Autostrada A4. Ce firmă va elabora cererea de finanțare? (DOCUMENT)

ro

06 Jan, 2023 00:00 1141 Marime text
  • Valoarea totală este de 993.178 lei
 
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, pentru elaborarea unui studiu de fezabilitate privind înființarea unei parcări securizate cu facilități de staționare în vecinătatea accesului din A4.
 
Prestatorul va elabora cererea de finanțare și documentele suport necesare obținerii fondurilor europene în cadrul programelor 2021-2027, la solicitarea expresă a Beneficiarului daca va fi cazul, inclusiv sprijin în activitatea de evaluare a Aplicației de Finanțare până la momentul aprobării acesteia de către Autoritatea de Management.
 
Valoarea totală este de 993.178 lei, iar firma câștigătoare este Aduro Impex SRL, care și-a adjudecat contractul la data de 3 ianuarie 2023.
 
Despre Aduro Impex SRL
 
Societatea s-a înființat în anul 2007, asociat unic și fondator fiind Grigorie Ioan, cu sediul în satul Barboi, comuna Grecești, județul Dolj, cu activitate declarată de contabilitate și revizie contabilă.
 
Grigorie Ioan suspendă activitatea societății în anul 2009, iar în anul 2010 intervine decesul acestuia, unicul moștenitor fiind soția Grigorie Adriana, care preia, prin certificatul de moștenitor 171/24.08.2010, calitatea de asociat unic și administrator (Mof 2391/27.06.2010).
 
Grigorie Adriana declară în același document faptul că reia activitatea societății începând cu 21 martie 2012, schimbă sediul societății în București, pe strada Ghimpați 23, schimbă activitatea principală declarată, care devine activități de inginerie și consultanță tehnică.
 
În anul 2014, asociatul unic și administrator al societății Aduro Impex SRL cooptează pe Mircea Gheorghe, domiciliat în satul Ghimpați, județul Dâmbovița, care preia administrarea societății și devine asociat minoritar cu 4,76%  și schimbă sediul social pe Șos. Mihai Bravu nr. 327, București (Mof 3597/26.06.2014).

 
În luna august 2014, Grigorie Adriana se retrage și din calitatea de asociat majoritar, iar Mircea Gheorghe este asociat unic și administrator, așa cum reiese și în prezent din consultarea surselor publice deschise.
 
Amintim că, în data de 17 decembrie 2018, Compania Națională de Investiții (instituţie aflată sub autoritatea Ministerului Dezvoltării Regionale și Administraţiei Publice) a semnat contractul privind proiectarea și execuția lucrărilor aferente obiectivului de investiții „Sală Sport Polivalentă – 5000 locuri, municipiul Constanța, județul Constanța” din Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 254, zona Badea Cârțan, cu Asocierea S.C. EUROMATERIA S.R.L, S.C. ADURO IMPEX S.R.L, CONPAT SCARL – DELTA CON S.R.L, RESEARCH CONSORZIO STABILE S.C. ARL. 
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 


Citește și
 
CN APM Constanța a semnat un contract cu firma Aduro Impex SRL (document)

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii