Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine va livra materiale promoționale personalizate către CN APM Constanța (DOCUMENT)

ro

23 Jun, 2022 00:00 1215 Marime text
  • Societatea are sediul social pe strada Calea Rahovei, București
 
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru achiziția de materiale promoționale personalizate.
 
Atribuirea a avut loc pe 20 iunie 2022, iar rezultatul final a fost afișat pe 21 iunie. Valoarea finală a contractului a fost stabilită la suma de 135.614,5 lei, iar firma câștigătoare este Hope Promo SRL.
 
Despre Hope Promo SRL
 
Societatea are sediul social pe strada Calea Rahovei, Nr. 266-268, Sector: 5 București.
 
Hope Promo SRL, fosta Handicap Organization Protecting Equity SRL a fost înființată în 2014, are ca obiectiv de activitate publicitatea și activitățile de studiere a pieței.
 
În anul fiscal 2021, societatea administrată de Dan Popa a raportat o cifră de afaceri de 2.233.928 lei și un profit de 273.353 lei.
 
Potrivit www.confidas.ro, compania Hope Promo a încheiat 370 contracte de achiziții publice in valoare totală de 44.603.657,11 lei.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Hope Promo SRL va livra ramele digitale în cadrul proiectului “Development and Promotion of Active Tourism in the Black Sea Basin-EscapeLand” derulat de Consiliul Județean Constanța

CN „Administrația Porturilor Maritime” SA, contract nou cu o firmă din Constanța (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii