Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hope Promo SRL va livra ramele digitale în cadrul proiectului “Development and Promotion of Active Tourism in the Black Sea Basin-EscapeLand” derulat de Consiliul Județean Constanța

ro

22 Oct, 2021 00:00 2556 Marime text

 
  • Consiliul Județean Constanța a semnat un contract de achiziție rame digitale aferente proiectului “Development and Promotion of Active Tourism in the Black Sea Basin-EscapeLand”
  • Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este 36.800 lei
  • Câștigătorul contractului sunt cei de la Hope Promo SRL din București
  • Compania Hope Promo a încheiat 363 contracte de achiziții publice in valoare totală de 44.368.946,11 lei
 

 
Consiliul Județean Constanța a semnat un contract de achiziție rame digitale aferente proiectului “Development and Promotion of Active Tourism in the Black Sea Basin-EscapeLand” COD BSB 1108.

UAT Județul Constanța  în calitate de Partener în cadrul proiectului “Development and Promotion of Active Tourism in the Black Sea Basin-EscapeLand”, alături de U.A.T. Galați – Consiliul Județean Galați, în calitate de Lider de Parteneriat, Primăria Vikovo (Ucraina), Consiliul Raional Cantemir (Moldova) și Autoguvernarea Orașului Kutaisi (Georgia), în calitate de Parteneri își propun dezvoltarea cooperării transfrontaliere și intensificarea contactelor între parteneri în Bazinul Mării Negre, pentru a răspunde nevoilor de dezvoltare și promovare a turismului transfrontalier și anteprenoriatul cultural.

Consiliul Județean Constanța achiziţionează produse/ instrumente de promovare – rame digitale- în cadrul proiectului ”Development and Promotion of Active Tourism in the Black Sea Basin-EscapeLand” COD BSB 1108, în vederea promovării proiectului mai sus menționat și în același timp a potenţialului turistic al judeţului Constanţa, contribuind astfel la realizarea obiectivelor proiectului.

Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este 36.800 lei.

Câștigătorul contractului sunt cei de la Hope Promo SRL, cu sediul social pe strada Calea Rahovei, Nr. 266-268, Sector: 5 București.

Hope Promo SRL, fosta Handicap Organization Protecting Equity SRL a fost înființată în 2014, are ca obiectiv de activitate publicitatea și activitățile de studiere a pieței.

În anul fiscal 2020, societatea administrată de Dan Popa a raportat o cifră de afaceri de 2.666.590 lei și un profit de 577.468 lei.

Potrivit www.confidas.ro, compania Hope Promo a încheiat 363 contracte de achiziții publice in valoare totală de 44.368.946,11 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:



O licitație organizată de Consiliul Județean Constanța a fost anulată

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii