Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:40 23 07 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine se va ocupa de repararea şi întreţinerea contoarelor RADET Constanţa (document)

ro

22 Oct, 2016 17:32 1681 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Regia Autonomă de Distribuţie Energie Termică (RADET) Constanţa a organizat, recent, o procedură simplificată de achiziţie pentru cumpărarea de servicii de reparare şi de întreţinere a aparatelor de măsurare. Asta în contextul în care, începând de marţi, 25 octombrie, RADET va efectua citirile contoarelor de energie termică  montate la consumatori.
 
 De altfel, obiectul contractului încheiat de RADET cu FLUID SERV METROLOGIE SRL este descris astfel în anunţul de atribuire: „Serviciile de verificari metrologice, revizie şi reparaţii contoare energie termică sunt necesare în vederea menţinerii în funcţiune a parcului de contoare de energie termică aferent sistemului centralizat de alimentare cu energie termică a municipiului Constanţa“.
 
Criteriul de atribuire a contractului a fost preţul cel mai scăzut, iar valoarea finală a acestuia este de 315.010,02 lei, în contextul în care valoarea iniţială estimate era de 316.000 de lei.
 
Ce ştim despre FLUID SERV METROLOGIE SRL
 
Firma cu sediul social pe bulevardul Tomis din Constanţa s-a înfiinţat în 2014, cu un capital social de 200 de lei, integral vărsat.
 
Societatea comercială se ocupă cu Activităţi de testări şi analize tehnice. Asociaţii FLUID SERV METROLOGIE SRL sunt Daniel Radu Isopescu – cu 20% din cota de participare în firmă, Costin Alexandru Pitu - cu 40% din cota de participare în firmă şi Sorin Zaif – cu 40% din cota de participare în firmă. Sorin Zaif este şi administratorul firmei.
 
Conform datelor de la Registrul Comerţului, niciunul dintre cei trei nu mai figurează ca asociaţi în vreo altă societate comercială aflată în funcţiune pe teritoriul României.        
 
În secţiunea Documente a acestui articol puteţi consulta textul anunţului de atribuire a contractului de către RADET Constanţa.                                                                                                                                       
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii