Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:01 20 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine se ocupă de servicii forare derocare piatră în carierele din cadrul RAJDP Constanţa (document)

ro

21 May, 2016 17:17 2496 Marime text


 

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri a atribuit un contract privind servicii forare derocare piatră în carierele din cadrul RAJDP Constanţa. Iată obiectul contractul: „Servicii forare derocare piatră în carierele din cadrul RAJDP Constanţa (Cheia, Sipote şi Dumbrăveni) cantitate 138.000 mc pentru întreagă perioada de derulare a acordului cadru de 2 (doi) ani”, conform licitatiepublica.ro. Preţul cel mai scăzut a fost criteriul de atribuire.

Pentru suma de 575,460 RON, a câştigat firma Drill Mining Europe SRL, din Bucureşti, Sector 4. Firma se ocupă de „lucrări de foraj şi sondaj pentru construcţii”. În ceea ce priveşte firma câştigătoare, aceasta are un capital social subscris de 6362 RON, integral vărsat.
Acţiunile se împart egal între Garcia Barberan Miguel Angel, născut în Spania, şi Garcia Barberan Daniel, născut tot în Spania. Primul este şi administrator.

În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii