Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:47 23 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine se ocupă de curăţenie la SPIT (document)

ro

01 May, 2016 22:44 1908 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Serviciul Public de Impozite, Taxe şi alte Venituri ale Bugetului Local a atribuit un contract intitulat „prestări servicii de curăţenie”. Iată obiectul acestuia: „Asigurarea curăţeniei tuturor spaţiilor închise şi deschise, incluzând birouri, holuri, scări, grupuri sanitare, perimetrul de intrare în locaţii, cel exterior din jurul clădirilor, a trotuarelor şi căilor de acces şi curte interioară, acolo unde este cazul. Totodată, se va avea în vedere colectarea şi depozitarea selectivă a deşeurilor în recipienţi amplasaţi în afara zonei de lucru”, potrivit licitatiepublica.ro.

Au fost primite cinci oferte, preţul cel mai scăzut fiind criteriul de atribuire. Pentru suma de 208,650.4 RON, a câştigat SC Terra Clean Service SRL, cu sediul în Tulcea, sat Malcoci. Firma îi are ca asociaţi pe Anamaria Ciocîrlan şi Mircea Ciocîrlan, ambii fiind şi administratori. Firma, înfiinţată în anul 2008, se ocupă de „activităţi generale de curăţenie a clădirilor“, capitalul social subscris al acesteia fiind de 200 de lei.
  
Anunţul complet, publicat pe licitatiepublica.ro, poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.  

Ti-a placut articolul?

Comentarii