Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie contestată de o firmă din Tulcea. Iată ce spune Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor (document)

ro

31 Dec, 2016 00:00 4617 Marime text
SC CIP Avantaj SRL, cu sediul social în Tulcea, a apelat la Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor (CNSC).
 
Contestaţia nr. 2022/028.11.2016 a fost înregistrată la CNSC cu nr. 36525/29.11.2016, fiind formulată de SC CIP Avantaj SRL împotriva comunicării rezultatului procedurii nr. 12252/02.11.2016, emisă de către Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța, în calitate de autoritate contractantă, în cadrul procedurii de atribuire, prin licitație deschisă online, a contractului de achiziție publică având ca obiect „Servicii de curățenie, igienă și întreținere curentă a clădirilor, a platourilor, piețelor, a aleilor pietonale din parcurile de distracții”. Prin această contestaţie se solicită, în principal, anularea comunicării rezultatului procedurii nr. 12252/02.11.2016, a tuturor actelor ce au stat la baza emiterii acesteia și a tuturor actelor subsecvente, precum și obligarea autorităţii contractante la reevaluarea ofertei depusă de SC CIP Avantaj SRL, cu consecinţa constatării admisibilităţii acesteia, și, pe cale de consecinţă, modificarea, în parte, a oricăror și tuturor actelor care au stat la baza emiterii comunicării rezultatului procedurii nr. 12252/02.11.2016 în ceea ce priveşte oferta SC CIP Avantaj, aplicarea criteriului de atribuire și atribuirea contractului de achiziţie publică, precum și emiterea unor noi comunicări privind rezultatul procedurii, iar, în subsidiar, în cazul în care Consiliul va respinge, în tot sau în parte capetele de cerere formulate în principal, se solicită anularea procedurii atribuire.
 
S-a respins, ca nefondată, contestația formulată de către SC CIP Avantaj SRL. Împotriva deciziei se poate formula plângere, în termen de zece zile de la comunicare.
 
Revenind la SC CIP Avantaj SRL, firma se ocupă de „activităţi generale de curăţenie a clădirilor” şi are un capital social subscris de 200 de RON, integral vărsat. Pericleanu-Grigore Ciprian, născut în Tulcea, este asociat unic în cadrul firmei. Prin urmare, acesta are o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100% / 100%. Tot el este şi administratorul societăţii.
 
În secțiunea „Documente” puteți consulta decizia CNSC. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii