Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:04 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR SA Constanța repară calea ferată de la Constanța și Agigea pentru ridicarea restricțiilor de viteză (DOCUMENT)

ro

19 Sep, 2022 00:00 1392 Marime text
  • Obiectivul contractului constă în executarea lucrărilor de reparaţie a căii ferate pentru ridicarea restricţiilor de viteză actuale
 
CNCF „CFR” SA – Surcursala Regională CF Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru efectuarea de lucrări de reparație pentru ridicare restricții de viteză pe aparate de cale – stația Constanța, schimbătorul de cale nr. 8 și stația Agigea Nord, schimbătoarele de cale nr. 13 și 15.
 
Obiectivul contractului constă în executarea lucrărilor de reparaţie a căii ferate pentru ridicarea restricţiilor de viteză actuale, prin înlocuirea a trei schimbătoare simple de cale de pe raza de activitate a Sucursalei Regionale Constanţa (schimbătorul de cale nr. 8 din staţia Constanţa şi schimbătoarele de cale nr. 13 şi 15 din staţia Agigea Nord), tip 49, montate pe traverse din lemn, cu schimbătoare de cale noi, de acelaşi tip, montate pe traverse din beton armat.
 
Pentru sporirea capacităţii portante a terasamentului, se are în vedere consolidarea platformei căii pe amplasamentul lucrării şi refacerea capacităţii drenante a prismei de piatră spartă. Ȋnlocuirea celor trei aparate de cale necesită efectuarea următoarelor operaţii principale:
- lucrări de amenajare şi consolidare a platformei căii pe amplasamentul aparatelor de cale;
- lucrări de înlocuire propriu-zisă a aparatelor de cale;
 - lucrări de rectificare a poziţiei aparatelor de cale, atât în profilul în lung, cât şi în plan orizontal.
 
Durata de execuţie este de maxim 60 zile calendaristice de la data prevăzută în ordinul de începere a lucrărilor, dar nu mai târziu de 01.12.2022.
 
Valoarea finală a achiziției este de 343.195,29 lei, iar firma câștigătoare este Euro Construct SRL, atribuirea având loc la data de 12 septembrie 2022.
 
Euro Construct SRL
 
Euro Construct SA are sediul în Constanța, pe strada Justiţiei, a fost fondată în anul 2002 și se ocupă de lucrări de construcţii a căilor ferate de suprafaţă şi subterane.
 
 
Societatea este controlată de Vlad Tudor, ce deține 87.25 % din capitalul social, de Papuc Nicoleta, care deține 6.7 %, de Cherț Ovidiu Mugurel, cu 5.04 % din capital, dar și de Şerbănescu Gheorghe, cu 1.01 % din capital.  
 
Director general este Vlad Alex Ciprian, iar Vlad Tudor este administrator.  

Având încheiate 66 contracte de achiziții publice în valoare totală de 55.658.958,60 de lei, compania Euro Construct SA a declarat pentru anul trecut, cu 308 salariați, o cifră de afaceri de 22.080.946 de lei, cheltuieli de 20.182.368 lei și un profit net de 1.883.554 de lei.
 
Tot potrivit Confidas.ro, Vlad Tudor a fost împuternicit în Societatea Naţională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA Bucureşti Sucursala Regională de Transport Feroviar de Călători Constanţa - radiată.
 
Papuc Nicoleta a fost cenzor al Tremula SA - radiată.
 
Şerbănescu Gheorghe apare în Stucomafer SRL și a figurat în Catline Logistic SRL, în prezent radiată.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Euro Construct SA, contract cu CFR SA - Sucursala Regională Constanța!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii