Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Euro Construct SA, contract cu CFR SA - Sucursala Regională Constanța!

ro

07 Sep, 2022 14:31 1520 Marime text
 
  • Contractul, cu numărul unic 350, a fost încheiat între părți la data de 31 august 2022.
 
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR“ SA - Sucursala Regională CF Constanța - Unitate Operațională cumpără servicii feroviare!
 
Potrivit licitatiapublica.ro, este vorba despre montareea unui sistem de dale elastice la trecerea la nivel cu calea ferată - str. Ing. Dumitru Ivanov, municipiul Tulcea (și racordarea la sistemul rutier existent).
 
Contractul prevede executarea lucrărilor pentru modernizarea trecerii la nivel de la km CF 143+274, la intersecţia dintre linia  de cale ferata 812Medgidia – Tulcea cu strada Ing. Dumitru Ivanov din Municipiul Tulcea (Județul Tulcea), cu dale elastice agrementate AFER, conform specificațiilor din proiectul tehnic nr. 21892/896/2021.
 
Strada Ing. Dumitru Ivanov este un drum de acces către o zonă puternic industrializată a municipiului (Șantierul Naval Vard, Portul Industrial, Portul Comercial, Fabrica de oxigen, Complex Iberom), unde își au sediul numeroase societăți comerciale.
 
Această zonă este tranzitată zilnic de un număr ridicat de mijloace de transport auto – autoturisme și microbuze, autocamioane și autotractoare,motociclete.
 
Necesitatea reabilitării trecerii la nivel cu dale elastice este impusă de starea actuală a trecerii la nivel care necesită intervenții repetate prin înlocuirea dalelor de beton armat, acestea având o durată mică de viață, datorită măcinării betonului afectat defenomenul de îngheț-dezgheț, precum și sub greutatea autovehiculelor de mare tonaj, precum și a faptului că dalele elastice au odurată mai mare decât cele de din beton armat, asigură un grad de comfort și siguranță a conducătorilor auto la traversarea liniilorde cale ferată, cu asigurarea planietății suprafeței carosabile.
 
Alte efecte pozitive previzionate vor fi: fluidizarea circulației, asigurarea unui nivel de zgomot acceptabil în timpul traficului intens,creșterea duratei de exploatare a pasajului, scăderea costurilor de întreținere.
 
Valoarea contractului este de 1.070.288,94 de lei, iar lucrările vor fi efectuate de către Euro Construct SA.
  
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 07 septembrie 2022, Euro Construct SA are sediul în Constanța, pe strada Justiţiei, a fost fondată în anul 2002 și se ocupă de lucrări de construcţii a căilor ferate de suprafaţă şi subterane.
 
Având încheiate 66 contracte de achiziții publice în valoare totală de 55.658.958,60 de lei, compania Euro Construct SA a declarat pentru anul trecut, cu 308 salariați, o cifăa de afaceri de 22.080.946 de lei, cheltuieli de 20.182.368 lei și un profit net de 1.883.554 de lei.
 
Compania este controlată de Vlad Tudor, ce deține 87.25 % din capitalul social, de Papuc Nicoleta, care deține 6.7 %, de Cherț Ovidiu Mugurel, cu 5.04 % din capital, dar și de Şerbănescu Gheorghe, cu 1.01 % din capital.  
 
Director general este Vlad Alex Ciprian, iar Vlad Tudor este administrator.  
 
Tot potrivit Confidas.ro, Vlad Tudor a fost împuternicit în Societatea Naţională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA Bucureşti Sucursala Regională de Transport Feroviar de Călători Constanţa - radiată.
 
În timp ce Papuc Nicoleta a fost cenzor al Tremula SA - radiată.
 
Şerbănescu Gheorghe apare în Stucomafer SRL și a figurat în Catline Logistic SRL, în prezent radiată.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Euro Construct, contract cu CNAPM Constanța. Ce servicii va furniza firma
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii