Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:15 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Județean Constanța a atribuit un contract important!

ro

14 Dec, 2022 11:26 1368 Marime text
 
 
  • Contractul prevede servicii de proiectare privind elaborare proiectul tehnic de execuție, inclusiv tema de proiectare, expertiză tehnică, studiu privind posibilitatea utilizării unor sisteme alternative de eficiență ridicată în funcție de fezabilitatea acestora din punct de vedere tehnic, economic și al mediului înconjurător, servicii de asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada de execuție.
 
Consiliul Județean Constanța a atribuit contractul necesar serviciilor de proiectare privind reabilitarea și modernizarea sălii de ședințe „Remus Opreanu“ din cadrul instituției.
 
Potrivit datelor oficiale, contractul (în valoare de 189.800 lei) a fost atribuit societății comerciale 3D Pascal Proiect SRL, din Iași.  
 
Contractul prevede servicii de proiectare privind elaborare proiectul tehnic de execuție, inclusiv tema de proiectare, expertiză tehnică, studiu privind posibilitatea utilizării unor sisteme alternative de eficiență ridicată în funcție de fezabilitatea acestora din punct de vedere tehnic, economic și al mediului înconjurător, servicii de asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada de execuție.
 
Potrivit Confidas.ro, 3D Pascal Proiect SRL a fost fondată în 2019, se ocupă de activităţi de arhitectură și este controlată de Claudiu Pascal, asociat unic și administrator.
 
Compania 3D Pascal Proiect SRL a încheiat 5 contracte de achiziții publice in valoare totală de 228.090 lei, printre autoritățile contractante aflându-se Compania Națională Aeroporturi București SA, Municipiul Sfântu Gheorghe și Tribunalul Mureș.
 
Compania se mai ocupă și de actualizarea documentaţiei tehnico-economice faza D.A.L.I. pentru obiectivul „Reabilitare şi modernizare Teatru de vara Mamaia“ (întocmire documentații necesare obținerii avizelor și acordurilor menționate în certificatul de urbanism, elaborare expertiză tehnică, studio geotehnic, studiu topografic, studiu privind posibilitatea utilizării unor sisteme alternative de eficiență ridicată în funcție de fezabilitatea acestora din punct de vedere tehnic, economic și al mediului înconjurător.
 
Pentru anul trecut, fără niciun angajat, compania 3D Pascal Proiect SRL a raportat o cifră de afaceri de 108.933 de lei, cheltuieli de 118.650 de lei, și o pierdere de 12.583 de lei.
 
Pentru anul 2020, tot fără niciun angajat, 3D Pascal Proiect SRL a declarat o cifră de afaceri de 169.686 de lei, cheltuieli de 84.560 de lei și un profit de 80.202 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Consiliul Județean Constanța actualizează documentația pentru reabilitarea Teatrului de Vară de la Mamaia
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii