Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:13 22 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă cu acționariat norvegian va moderniza bucătăria de pe nava NSAMS 283 MIDIA (DOCUMENT)

ro

22 Oct, 2022 00:00 1816 Marime text
foto: Pexels
  • Serviciul este destinat pentru menținerea capacității de intervenție și de executare a misiunilor specifice navei NSAMS 283 MIDIA
 
Centrul de Scafandri Constanţa – Unitatea Militară 02145 Constanţa a atribuit un contract, în urma unei licitații publice privind achiziția serviciului de modernizare/revitalizare bucătărie trupă, bucătărie cadre și compartiment produse uscate NSAMS 283 Midia.
 
Serviciul este destinat pentru menținerea capacității de intervenție și de executare a misiunilor specifice navei NSAMS 283 MIDIA. Valoarea finală a achiziției este de 1.550.000 lei, iar atribuirea a avut loc la data de 3 octombrie 2022, rezultatul final fiind afișat pe portalul SEAP la data de 18 octombrie a.c. Maritime Interior SRL este firma câștigătoare, care, potrivit confidas.ro, nu a încheiat alte contracte publice până în prezent.
 
Despre Maritime Interior SRL
 
Firma este înființată în anul 2006, iar conform vrajitorul.eu fondator este Nor-Pol Invest AS, reprezentată de către administratorul său Magne Herbjørn Støfring. Firma avea initial sediul social pe strada Celulozei nr. 1A, Brăila. Doi ani mai târziu, s-a modificat denumirea asociatului din Nor-Pol Invest AS în Marinacc AS, iar, totodată, se cesioneaza un număr de 105 părți sociale în valoare de 10.500 lei reprezentând 15 % din capitalul social către Magne Herbjorn Stofring, cetățean norvegian. La începutul anului 2011, mandatul Magne Herbjørn Støfring a fost prelungit pentru 4 ani pentru funcția de administrator.
 
În anul 2013, au fost numiți mai multe persoane în funcția de administrator: Anders Johannes Lien, Odd Knut Birkeland, Terje Helle Lidenskov. Mandatul lor a fost stabilit la 4 ani.
 
Patru ani mai târziu, în anul 2017, conform MOf 2181 din 23 iunie, s-a decis revocarea administratorilor Anders Johannes Lien, Terje Helle Lindenskov. Totodată, s-a schimbat sediul social din Brăila la adresa str. Portului nr. 56, Galați. Totodată, s-a hotărât menținerea punctului de lucru din Galați, str. Moruzzi.
 
În anul 2018, conform MOf 3161 din data de 16 august, s-a decis majorarea capitalului social de la 70.000 lei la 71.000 lei prin cooptarea unui nou asociat, Steffen Andree Birkeland. Concomitent, se aprobă cesiunea a 105 părţi sociale a câte 100 lei fiecare, în valoare totală de 10.500 lei, deţinute de către Magne Herbjørn Støfring către MARINACC AS persoană juridică străină. În final asociați rămân Marinacc AS și Steffen Andree Birkeland.
 
În prezent, conform confidas.ro, asociați în firmă sunt Marinacc AS – firmă din Norvegia – cu un aport la capitalul social de 98,6% și Steffen Andree Birkeland, persoană cu cetățenie norvegiană, care deține 1,4%. Administrator sunt Birkeland Steffen Andre și Odd Knut Birkeland. Birkeland Steffen Andre apare ca asociat în firma Marinacc Properties SRL, alături de Marinacc AS.
 
Maritime Interior SRL este asociat și în Solmaritime SRL, care se află în dizolvare judiciară conform articolului 237 din Legea nr. 31/1990.
 
În anul 2021, firma a raportat 82 de salariați, la o cifră de afaceri de peste 107 milioane lei, cu un profit de 1,81 milioane lei.
 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Nava maritimă pentru scafandri „Grigore Antipa“, în reparații capitale! Ce achiziție a făcut Ministerul Apărării Naţionale (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii