Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:04 22 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce societate va furniza antigel şi sare pentru deszăpezire la CFR SA

ro

28 Oct, 2014 00:00 1306 Marime text
Compania Naţională de Cai Ferate CFR SA a anunţat societatea căreia i-a fost atribuit contractul „Achiziţie materiale pregătiri iarnă (lichid antigel, sare deszăpezire)“. Valoarea totală finală a contractului atribuit societăţii Maral Trade Company SRL este de 27.150 lei. Potrivit anunţului de atribuire nr. 151209/24.10.2014, publicat pe SEAP, locul principal de livrare al produselor achiziţionate este magazia depozitului regional Constanţa. Aşadar se vor cumpăra 2.500 kg de lichid antigel şi 3.080 kg de sare deszăpezire. Contractul a fost atribuit prin negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare, autoritatea contractantă motivând prin produse cotate şi achiziţionate la o bursă de mărfuri.

 Din datele Registrului Comerţului

 Societatea Maral Trade Company SRL, cu sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Tomis, a fost înfiinţată în anul
2012. Capitalul social subscris al societăţii este de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociat unic şi administrator al societăţii este Uretu Lucian Alexandru, născut în anul1983, în municipiul Constanţa. Principala activitate a societăţii este legată de „comerţ cu ridicata“. Potrivit Registrului Comerţului, Uretu Lucian Alexandru nu mai apare ca acţionar în alte societăţi comerciale. Anunţul de atribuire al licitaţiei poate fi vizionat pe pagina de internet a cotidianului ZIUA de Constanţa.

Ti-a placut articolul?

Comentarii