Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:10 23 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce societate se ocupă de proiectarea tehnică pentru modernizarea drumurilor din comuna Seimeni, județul Constanța. Ce valoare are contractul (document)

ro

15 Jun, 2018 07:47 704 Marime text
Consiliul Local al Comunei Seimeni, județul Constanța a atribuit recent un contract de servicii de proiectare tehnică pentru infrastructură de transport, modernizare drumuri de interes local în comuna Seimeni. Potrivit Licitatiapublica.ro, obiectul contractului îl reprezintă servicii de proiectare faza PT+AT pentru investiția cu tema „Infrastructură rutieră de interes local“, titlu proiect : MODERNIZARE DRUMURI DE INTERES LOCAL ÎN COMUNA SEIMENI, JUDEȚUL CONSTANȚA.
 
Descrierea succintă a proiectului:
 
Prin proiect se propune modernizarea unei lungimi de 6,420 km de străzi în interiorul localităților Seimeni, Seimenii Mici și Dunărea. Sistemul rutier pentru carosabilul străzilor va fi format din covor asfaltic, macadam ordinar și fundație de piatră spartă și substrat de nisip.Lungimea totală proiectată 6,420 km, lățime acostamente 0,25-0,50 m, rigole permeate 3.039 m, podețe accese curți 153 buc, rigole carosabile 12 buc, suprafață construită totală 39.914 mp,din care : carosabil 27.782 mp, acostamente 5.712 mp, rigole 6.420 mp , care cuprinde următoarele etape:
 
Etapa I:
 
Proiect pentru autorizarea/desființarea executării lucrărilor pentru realizarea obiectivului de investiție mai sus menționat, în conformitate cu prevederile anexei ordinului 863/2008, de aplicare a Hotărârii nr. 28/2008 privind etapele de elaborare și conținutul-cadru al documentațiilor tehnico- economice aferente obiectivelor/proiectelor de investiții finanțate din fonduri publice
 
Etapa II:

 
Proiectul tehnic de execuție care conține părți scrise și părți desenate, necesare pentru execuția obiectivului de investiții, în conformitate cu prevederile anexei Ordinului 863/2008 ale Hotărârii nr. 28/2008 privind etapele de elaborare și conținutul-cadru al documentațiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/proiectelor de investiții finanțate din fonduri publice
 
Etapa III:
 
Asistență tehnică pe perioada execuției lucrărilor la obiectivul de investiție Elaborare de răspunsuri la clarificările operatorilor economici pe parcursul derulării licitației de lucrări, în termen de 1 zile lucrătoare de la transmiterea acestora de către achizitor la prestator. Elaborarea proiectului /programului de urmărirea comportării în timp a construcției.
 
Notă:
 
Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificare/informații suplimentare, înainte de data limită de depunere a ofertelor cu 7 zile. Număr zile până la care se pot solicita clarificări înainte de dată limita de depunere a ofertelor/candidaturilor : 10 (înainte de dată limita de depunere a ofertelor/candidaturilor)
 
Criteriul de atribuire a contractului l-a reprezentat cel mai bun raport calitate-preț, iar din cele cinci oferte primite, câștigătoare a fost declarată cea venită din partea SC OMG Construct Proiect SRL Iași.
Valoarea estimată totală a contractului a fost de 89.200 lei, iar cea finală a ajuns la 47.200 lei fără TVA.  
 
Despre SC OMG Construct Proiect SRL
 
Porivit datelor furnizate de Registrul Comerțului, interogat la data de 15 iunie 2018, societatea a fost înființată în anul 2007 și are sediul social în municipiul Iaşi, strada Podișului nr. 12E, județul Iaşi.
 
Firma are capital social subscris de 210 lei, integral vărsat, iar asociați sunt Marius George Butnariu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 95,24% / 95,24% și Mircea Butnariu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 4,76% / 4,76%. Cei doi sunt și administratorii societății ce are ca domeniu de activitate principal, activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acest.

Conform Ministerului Finanțelor Publice, pentru anul 2017 societatea a raportat cifră de afaceri netă de 1.865.723 de lei, profit de 830.745 de lei și șapte salariați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „documente“, puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii