Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:04 17 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce societate se ocupă de întreţinerea ascensoarelor din Hotel Doina şi Centrul Internaţional de Conferinţe Neptun (document)

ro

17 Jun, 2017 16:57 4165 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 

Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat Bucureşti a atribuit recent un contract de prestare servicii de întreţinere, reparaţii şi revizii tehnice ascensoare. Potrivit licitatiapublica.ro, Sucursala pentru Reprezentare şi Protocol Neptun doreşte să achiziţioneze servicii privind reviziile periodice, reparaţiile şi întreţinerea ascensoarelor de la: Hotel Doina, Policlinica Doina şi Centrul Internaţional de Conferinţe Neptun, aflate în administrarea S.R.P. Neptun prin încheierea unui contract de achiziţie publică pe o perioadă de 7 luni (aprilie - octombrie 2017). Criteriul de atribuire al contractului a fost preţul cel mai scăzut, iar din cele doiuă oferte primite câştigătoare a fost declarată cea venită din partea Sc Sygler Ascensor SRL, cu sediul social în Bucureşti, bulevardul Constructorilor nr. 24. Valoarea contractului este de 23.879 lei, fără TVA.
 
Despre SC Sygler Ascensor SRL
 
Conform informaţiilor furnizate de Registrul Comerţului, interogat la data de 17 iunie 2017, societatea Sygler Ascensor SRL a fost înfiinţată în anul 1999 şi are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, divizat în 20 de părţi sociale, fiecare în valoare de 10 lei. Unic asociat în cadrul firmei este Ionel Laurenţiu Şerbănescu, care este şi administratorul societăţii. Domeniul de activitate principal al firmei este fabricarea echipamentelor de ridicat şi manipulat.
 
Potrivit Ministerului de Finanţe, pentru anul 2016, societatea  araportat o cifră de afaceri netă de 3.863.726 de lei, un profit de 989.107 lei şi 23 de salariaţi.
 
În secţiunea Document puteţi consulta anunţul de atribuire al contractului de pe licitatiapublica.ro
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii